PROMENIO PROFESIJU: Toni Cetinski postao di-džej!

Pandemija korona virusa i nedostatak nastupa osiromašili su bankovne račune pevača. I dok pojedini kukaju, traže pomoć od državem, drugi su našli i novo zanimanje.

Tako je hrvatski pevač Toni Cetinski postao Di-džej, a njegova turneja počela je na terasi luksuznog opatijskog hotela.

- Od žanrova, ja nisam sebe nikad ograničavao. Volio sam od AC/DC do Princa, što nema veze jedno s drugim, fanki, rok, kasnije kad se pojavio onaj ACID , pa haus, vokal haus. Jedino taj trep ne mogu nikako, to je danas. To onda nije bilo. Rege, to ću isto da vrtim. Biće svega - ispričao je Toni u noći kada je nastupao.

Pevač je već bukiran nastupima na terasama hotela na obali, a kako kaže, račun mu je prazan.

- Paučina na računu! Nije se ispraznio, odavno se ispraznio, sad je već paučina. Znaš kad je trenutak da dođe paučina? Kad dugo ništa ne prolazi tu! A i pre je bilo tako, s obzirom na to da imam tih alimentacija za plaćati, bilo je uvek "Toni, je l’ ti sela lova?". "Nije mi legla, ali je sela na kratko i odmah otišla dalje!". Tako da… Nećemo kukati, rekli smo, pozitiva - priznao je on.

Cetinski se osvrnuo i na one koji su rekli da bi zvezde trebalo da kopaju krompir, dok su im koncerti onemogućeni.

- Ja lično ne poznajem nijednog kolegu koji će reći da ga je sramota to raditi. Ili možda postoji, onda nije moj neki bliži prijatelj ili saradnik jer ja jednostavno nemam takve u blizini. Koliko god sam i s kim god sam pričao, a čuli smo se za vreme karantina, nisam primetio da je rekao da mu je problem nešto drugo raditi osim pevanja. To su predrasude - zaključio je Cetinski.

Izvor: Mondo.rs
Foto: tonicetinski/Instagram

di džejnova profesijapevačtoni cetinski