TRENUTAK NEPAŽNJE KOŠTAO JE MNOGO: Kija Kockar pokradena u Hrvatskoj

Pevačica Kija Kockar doživela je veliku neprijatnost na letovanju u Poreču. Naime, njoj su ukrali torbu u kojoj je imala 1.500 evra i platne kartice. Kockareva je krađu prijavila policiji, ali počinioci još nisu uhvaćeni.

- Kija je očajna jer je usred Hrvatske ostala bez prebijene pare, pa je morala ranije da se vrati u Beograd. Sve se odigralo u jednom restoranu, gde je otišla s prijateljicom na večeru. U jednom momentu joj je zazvonio telefon, pa je izašla napolje kako bi na miru razgovarala, a njena drugarica je tada otišla do toaleta - priča izvor blizak Kockarevoj.

Kada su se vratile za sto, nastavile su da ćaskaju još pola sata ne sluteći da su pokradene. Kija je shvatila da joj nema torbe tek kada je trebalo da plati račun - uhvatila se za naslon stolice, ali torbe nije bilo i odmah je nastala opšta frka! Kija se uspaničila i mahnito gledala da li neko ima njenu torbu, međutim počinilac nije bio na vidiku. Očigledno je lopov motrio na Kiju i iskoristio trenutak njene nepažnje. Kockareva je bila očajna jer je u toj torbi sav novac koji je ponela na letovane.

Slučaj je odmah prijavila u najbližoj policijskoj stanici, gde su joj uzeli podatke i rekli da će joj javiti ukoliko budu pronašli lopova. Posle incidenta vratila se u hotel i ranom zorom krenula u Beograd.

- Trebalo je da ostane još tri dana na moru, ali nije imala više para, pa je prekinula odmor. Ovo joj baš nije trebalo sada kada nema tezge, a nju su još i pokrali. Ali proći će je to, ona je jaka žena. Navikla je da se bori kroz život - kaže izvor.

- Ne pitajte me ništa! Upravo sam u banci, vadim nove kartice. Stvarno nemam vremena da pričam, u gužvi sam - kratko je rekla Kockareva.

Izvor: Pink.rs/Hit
Foto: kijakockar/Instagram

kija kockarkrađakristina kija kockarpokradena u Hrvatskoj