KIJA KOCKAR NAJAVILA TUŽBU PROTIV MIKIJA ĐURIČIĆA: Preko nekih stvari neću preći!

U današnjem izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" pevačica Kristina Kija Kockar uključila se uživo u program sa Nemanjom Vujičićem, a glavna tema njihovog razgovora bilo je učešće njene majke Nadice Zeljković u četvrtoj sezoni "Zadruge".

Kija je rekla da Nadica ima njenu punu podršku, da je tek prva nedelja, te ona čeka kada će Nadica da se posvađa, jer bi joj to bilo interesantno da gleda.

Pored toga, otkrila je da je Kobra slab na njenu mamu, ali da ipak nema šanse kod nje, a i da Kobra ipak voli mlađe devojke.

Ono što je šokiralo mnoge je to što je Kockareva otkrila da će krivično goniti Mikija Đuričića, koji je rekao da je ona prodala očevu sahranu koja se emitovala na televiziji Pink, za 10.000 evra, za vreme njenog učešća u "Zadruzi 1", što je zaprepastilo mnoge, a ona je rešila da ga tuži.

- Što se tiče moje majke, ona jeste inteligentna, harizmatična, čekamo, tek je prva nedelja, svako ko je napada preko mene govori samo o sebi, a ovako neka se bori, od mene ima potpunu zaštitu za sve. A svi ljudi koji koriste mene i neke ljude koji nisu među živima biće pravno gonjeni, tu mislim na Mikija, preko nekih stvari neću preći. Mislim da je sramota velika da on pominje to - rekla je ona.

Izvor: SrbijaDanas.rs
Foto: kijakockar/Instagram

kobrakristina kija kockarmagazin inmiki djuricicnadica zeljkovicrijalititužbazadruga 4