ŠTA GOVORI O VAŠOJ LIČNOSTI: Odabir boje laka za nokte nije slučajan

Iako je nadaleko poznato da crvena boja laka za nokte šalje poruku strastvene žene koja voli romantiku i flert, ova boja mnogo toga još govori o ženi koja ga nosi.

Osim strasti, romantike i spremosti na flert, crvena boja laka za nokte na ženskim rukama govori da je reč o pripadnicama lepšeg pola koje u sebi nose puno energije i koje uspevaju da se izbore za sve ono što žele i zacrtaju.

Lak sa sitnim šljokicama karakteriše razigrane, zabavne žene koje vole dobar humor, traže uzbuđenje u svemu i na život gledaju kao na dobru zabavu. Naravno, samo je po sebi jasno da takav lak stavljaju da bi bile primećene.

Ukoliko žene nose jarku boju noktiju, jasno je da je reč o tipu žena koje vole da budu zvezde zabave. Karakteriše ih slobodan duh, kojim se izdvajaju iz mase. Sramežljivost je reč koja ne postoji u njihovom rečniku, a do mišljenja drugih ne drže mnogo.

Žene sa fluorescentnim noktima žele da budu u centru pažnje, a one sa tamnim nijansama šalju poruku snažne ličnosti.

Kreativne žene nose neobične umetničke šare na noktima. To su spontane i optimistične osobe kojima planiranje nije jača strana jer žive u trenutku i vrlo dobro znaju da se izraze u svemu što rade.

Jake ličnosti koje vole tajanstvenost nalakiraće nokte tamnim nijansama laka koji će jasno izraziti njihovu snažnu ličnost koja ne poštuje pravila i živi za bunt.

Neutralne boje naći će se na noktima opuštenih osoba kojima isticanje nije zanimljivo, jer ih njihova blaga narav i zadovoljstvo svojim izgledom najbolje predstavljaju upravo u tim bojama.

Izvor: Magazin.novosti.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

boja laka za noktecrveni noktifluorescentne nijansejaka ličnostkarakteristike ličnostilak sa šljokicamalak za nokteneutralne bojenoktisnažna ličnoststrastvene ženesvetle nijanse laka za noktetajanstvenosttamne nijanse laka za nokte