NIKADA NISI VOLEO NADEŽDU, TI SI RIJALITI SRAMOTA: Zadrugari urnisali Tomu Panića zbog veze sa Paulom Hublin! (VIDEO)

Emisija "Gledanje snimaka" se nastavlja! Milan Milošević ponovo je došao u Belu kuću, a to znači da je vreme da se emisija od sinoć nastavi.

Prvi klip koji su zadrugari pogledali bio je vezan za Tomu Panića i Paulu Hublin, naime video je bio vezan za njihovu ljubav koja je od skoro javna. Paula se sve vreme osmehivala, ali i Toma nije prestao da se smeje i krije lice koje se evidentno zacrvenelo. Fran Pujas,ali i mnogi drugi, imali su različite reakcije.

- Ovo je više od igre! Oni zadatak izvršavaju dok drugi spavaju. Sve se vidi. Za mene ovo jeste i sa jedne i sa druge strane emocija. Toma je čak postao i ljubomoran, dakle rodila se ljubav. Videćemo još koji dan da dođe, a tebe Tomo treba da bude sramota. Kao oženjen čovek ovo nisi smeo da prihvatiš. Kod tebe postoje dve solucije, ili da ne voliš Nadeždu, ili ste se dogovorili da igraš igricu. Ljudi zarad novca svašta rade, jer napolju ne mogu taj novac da zarade - rekla je Marija Kulić.

- Meni je ovo odvratno, ja sam napolju videla ceo cirkus samo zbog Milice, a mogu da zamislim kako joj je sad. Ja ovo ne podržavam, katastrofa mi je sve ovo - rekla je Sanja Stanković.

- Nisam neko ko treba da morališe, ali ovo nije normalno. Trebao je da odgovori i kaže sve - rekla je Jovana Tomić Matora.

- On iznuđuje njenu ljubav i traži emocije od nje - rekla je Nadica Zeljković.

- Ja sam čula kada se raspitivao ima li za njega mesta u Zadruzi 5, i skontao je da je Paula favorit - rekla je Ivana Šašić.

- Mogao si ovo bolje, da niko ne pati. Tomo, sve si ovo sam sebi okačio na leđa, a nisi trebao. Sećam se svake tvoje rečenice da ćeš da gineš za porodicu, a šta si uradio? Svestan si šta si uradio - rekao je Lepi Mića.

- Ti Nadeždu nikada nisi voleo, to ti je i ona rekla. Svestan si svega, zato ćutiš. Izabrao si rijaliti sramotu, u odnosu na ono šta imaš napolju. Izabrao si Paulu koja je sve preveslala - rekao je Vladimir Tomović.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

gledanje snimakajavna prevaraMilan Miloševićnadezda biljićPaula Hublinsin longotoma paniczadruga 4