Šabac podržao kampanju "Zelena Srbija": Sadnja poljskog jasena sutra na Savskoj aveniji u Šapcu

Kompanija Color Media Communications pod pokroviteljstvom Direktorata za radijacionu i nuklearnu sigurnost i bezbednost Srbije u decembru sprovodi kampanju "Zelena Srbija".

U sklopu kampanje "Zelena Srbija" biće organizovana sadnja drveća u 10 gradova i opština Srbije kako bi se podigla svest građana, lokalnih samouprava i kompanija o tome koliko je značajno pošumljavanje Srbije.

Direktorat za radijacionu i nuklearnu sigurnost i bezbednost Srbije, kao društveno odgovorna institucija želi da doprinese podizanju svesti po pitanju ove teme i razmeni iskustava sa zemljama koje imaju diplomatska predstavništva u Beogradu.

U ponedeljak, 7. decembra sa početkom u 11.00h biće organizovana sadnja poljskog jasena na Savskoj aveniji u Šapcu.

Tom prilikom prisutnima će se obratiti dr Aleksandar Pajić, gradonačelnik Šapca, Nemanja Pajić, predsednik Skupštine grada Šapca i Slađan Velinov, direktor Direktorata za radijacionu i nuklearnu sigurnost i bezbednost Srbije.

Direktorat za radijacionu i nuklearnu sigurnost i bezbednost Srbijedr Aleksandar PajićNemanja Pajićozelenjavanješabacsadnja drvećaSlađan Velinovzelena srbija