MI SMO ZABRANJENA LJUBAV, NIKOLA JE PARAVAN: Tara Simov i Ša osuđeni zbog bliskog odnosa (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za Sandru Rešić.

- Videla si da se Ša loži na Taru, zašto ćutiš o tome? - upitao je Milan pevačicu.

- Ja sam samo primetila da se ponovo vraća priča od pre, sinoć konkretno sam videla Tarin izraz na faci. Ja nisam luda, a stvari koje mogu da dovedu nekog u problem ne bih pominjala. Meni je Tara rekla da prekinem i da se ne pravi priča. Ja gledam, molim Boga da je Nikola, i onda vidim da je Ša. Ja sam pitala Taru šta ona radi, i šta se dešava. A ona se, kako je bila pokrivena Mininom jaknom, prekrila preko glave, i počela je da se smeje i da priča kako nije ništa. Ona ustaje, odlazi do Ša, i vidim da se smeju i šapuću tu. Ona dolazi posle za mnom, i nešto sve bla bla, rekla sam joj da prekine sa temom. A Marko sve to vidi, i ja mu ispričam da je u pitanju Ša. To što je on pomenuo za grudi, ja nisam videla, niti sam rekla - pravdala se Sandra.

- Pričali smo u šiframa, ja sam lepo shvatio da je to to - ubacio se Marko Đedović.

- Nebitno, nisi ukapirao, ja sam sinoć videla da prvi put sede zajedno. To je par dana da sam ja primetila, ali nisam želela da se ponovo potegne priča. Đedović i Vuk su sedeli pored mene i sve primetili . Vuk je rekao da negde veruje, a da negde ne veruje - objasnila je Sandra.

- Vuk je rekao: "Bolje ja da ćutim" Vuk se us*ao od teme kada sam krenuo da ga šaltam - vikao je Đedović.

- Ona nije mogla da prestane da se smeje, ja sam sve videla, i kada sam gledala, ja sam videla da to nije samo sa Tarine strane - objasnila je Sandra.

- Sandra je malo ublažila, a meni je rekla da sve vidi već duže vreme. Rekla mi je da je katastrofa i da je gore od prve sezone. Da ih je duže vreme posmatrala, i ja sam je pitao da li je samo Tara, a ona je meni rekla da nije samo ona, i da je sve to shvatila i videla da je sa druge strane još gore. Pitao sam da li je bilo nešto konkretno, a ona mi je pokazala ono sa grudima. Posle mi je u sobi isto potvrdila. Znači, marnuo je za si*u - rekao je Đedović.

- Ja sam se i sa Ša prepirala, jer sam mu rekla da je on najveći krivac u ovoj priči. On ima 40 godina - rekla je Ermina Pašović.

- Ša ima prgavu narav, ali Tara je prva kreirala tu priču, jer je prva rekla to Đedoviću. Ša ovde pravi idiota od sebe, a onda smo svi krivi. I Tara priča da smo svi protiv nje - vikala je Rialda Karahasanović.

- Ja sam rekla Ša da ne radi to, a on mi kaže da ne radi ništa i da mu je na kao mlađa sestra. Sve izgleda loše, tako je - potvrdila je Sandra.

- Ja ću reći suštinu, Ša ne želi da se odvoji od Tare. Svi smo mu rekli kako izgleda, ali on shvata kao sprdnju - dodao je Lepi Mića.

- Videla sam da se sviđaju jedno drugom - rekla je Sandra.

- Da, da, Ša i ja smo zabranjena ljubav, Nikola je paravan, šta da kažem? - bila je ironična Tara.

- Rekla sam mu da stavi tačku na sve ovo, ukoliko ne želi problem van - komentarisala je Ivana Šašić.

- Mene je Ša već krenuo da nap*šava, pa može da nastavi. Koliko mu ja puta skrenem pažnju da čovek od 40 godina ne može da se ponaša kao da ima 13, ona može da radi šta hoće, on je taj koji treba barijeru da stavi. Iskreno, ja ne mislim da se Ša zaljubio, ali jeste to nejasan odnos, nešto postoji - navela je Nataša Radan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

lepi mićaMarko Đedovićnenad aleksić šašasandra rešićTara SimovZadrugazadruga 4