KARMIČKI HOROSKOP: Šta znaci Zodijaka uče iz prošlih života?

BLIZANCI

Blizanci bi morali da pronađu način kako da izbalansiraju svoju dvoličnu prirodu. Oni su živahni i znatiželjni što dobro utiče na njihov društveni život, ali imaju problem sa završavanjem poslova koje su započeli. Iako žele da ih dovrše, često im to nekako ne ide.

U njihovoj ličnosti postoji još jedan negativan detalj, a to je da su skloni druge da okrivljuju za sopstvene neuspehe. Uz to znaju da budu vrlo narcisoidni i da se ponašaju kao da se ceo svet vrti samo oko njih ili barem to očekuju od okoline.

Veruju da su bolji od drugih i da zaslužuju sve bolje - bolji posao, bolju poziciju na poslu, priznanja... Ali, nikako ne mogu da shvate da tako nešto treba zaslužiti svojim postupcima, radom i trudom.

Blizance podjednako zanimaju i zemaljska i duhovna pitanja, no kako su vrlo površni, skloni promenama raspoloženja i kontradiktorni, neretko u oba slučaja zaglave na površini bez ulaženja u dubinu i smisao. Za njih bi bilo dobro da se posvete meditaciji, malo dubokoumnijem razmišljanju i samokritičnosti, jer to je jedini put prema pronalasku duševne ravnoteže.

RAK

Ljudi rođeni u znaku Raka morali bi da porade na razvijanju svoje fizičke i materijalne prirode, jer su iz prethodne inkarnacije dobili dobro razvijenu duhovnu svest koja sada treba da im posluži kao temelj za izgradnju praktičnih životnih potreba. Po prirodi nisu borbeni ni agresivni tipovi, pa često gube kada pokušavaju da brane svoje stavove što pak rezultira snažnim udarcem na njihovo samopouzdanje.

Oni bi svakako trebalo da izbegavaju meditaciju i nekako da se oslobode te silne emotivnosti koja buja u njima. Ukoliko to ne urade, stalno će biti u potrazi za dokazima ljubavi, pažnje i odanosti kao za nečim čime pokušavaju da popune prazninu u sebi.

Takođe, dobro bi bilo da izbegavaju konflikte, jer njihova nežna priroda nije sposobna da se bori sa ljudima svakakvih karaktera i morala, a i nema potrebe da troše energiju na takve situacije.

Smireno samopouzdanje koje se zasniva na ljudskim kvalitetama je njihovo najjače oružje, zato je važno sa idu u tom smeru i jačaju sebe. Kada jednom shvate i postignu celovitost duha i tela, tada će i sve ostalo da se posloži kako treba.

Nastavak na sledećoj strani...