Razvode se Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković?

Iako ih je nedavno jedan magazin proglasio za najskladniji par, čini se da Slobodi Mićalović i Vojinu Ćetkoviću  ne cvetaju ruže u braku. Naime, kako saznaje "Kontra" iz bliskog okruženja ovog glumačko-bračnog para, njih dvoje su bukvalno pred razvodom, a kriza je nastala usled Vojinove potrebe za konstantnim opijanjem, što Sloboda nikako ne može da toleriše.

"Svađaju se već mesecima, a poslednje Vojinovo pijanstvo bilo je kap u prepunoj čaši. Dok se Sloboda brine o kćerkama, Vojin lumpuje i opija se. Trogodišnja bračna zajednica je pred krahom, a glumica je u dva navrata bila na konsultacijama sa advokatom. Ukoliko se ne desi čudo, već tokom naredne nedelje zahtev za razvod braka biće surova realnost. Supružnici su do sada imali nekoliko kriza koje su uz savete prijatelja uspešno prevazišli, ali teško da će se to ponoviti jer na Vojina više niko nema uticaja", kaže izvor časopisa "Kontra", a prenosi "Svet".

Ovu informaciju potvrdilo je i nekoliko bliskih prijatelja poznatog para, dok oni nisu želeli da se izjašnjavaju o tome.