Nole: Imam najbolje fanove na svetu

Uprkos povredi i tome što ne učestvuje na turniru u Monte Karlu, naš Novak Đoković odlično se provodi. Fanovi širom sveta dolaze da se upoznaju sa njim, i donose mu najutentičnije poklone.

Karina i Ana, (Noletove obožavateljke) i Nole slikali su se ispred njegovog omiljenog mesta u Monaku – „La Spiaggia“ restorana na plaži. Kao što se i može primetiti sa slike, iznad njihovih glava je srpska zastava. Vlasnik restorana, i Noletov veoma dobar prijatelj Eric Chauvet veliki je ljubitelj srpskog tenisa!

Nole je i velikodušno poručio: „Svi srpski ljubitelji tenisa koji su došli da prate turnir i podržavaju naše tenisere su dobrodošli na plaži kod Erika sa besplatnim pićem i obrokom od 11:30 - 15:30 🙂 P.S. Nije šala! :)“.

Nole je sa svojim fanovima razmenio poklone, a dobio je igračkicu – čovečuljka koji igra tenis na krilima aviona.

Nole se sprema i za "Serbia Open", koji se održava od 23. aprila do 1. maja. Potvrđeno je da će u pauzama mečeva biti zanimljiv program. Noletovi omiljeni bendovi iz devedesetih sviraće u pauzama, a za jedan se sigurno zna – „Tap 011“.
Poznato je da Nole obožava ovaj bend i da je bio sprečen zbog turnira da prisustvuje njihovom nedavnom koncertu u Beogradskoj areni. Ali, evo prilike da se sve nadoknadi!

Po medijima se piše i o tome kako Nataša Bekvalac i Novak planiraju susret u Crnoj Gori. Ali, Nole je na svom Twitter profilu napisao da je u prestonici Monaka i da, iako ne igra na turniru koji počinje sutra, neće propustiti priliku da pogleda mečeve.