PRETIO JE DA ĆE ME PROGUTATI ZEMLJA: Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš žestoko se sukobili (VIDEO)

Tokom prošle noći u Beloj kući na imanju u Šimanovcima, Maja Marinković se posvađala sa Markom Janjuševićem, a onda je došla kod Filipa Cara kako bi mu se požalila.

- Počupao mi je minđušu i počupao me je, videla je Nataša! - rekla je Maja.

- Pogledaj bre ovo, samo me štipaš - rekao je Janjuš.

- Nataša, da li si videla, je l' si videla, da li si videla kako me je počupao! Sada ću da kažem da je rekao da će da me ubije - rekla je Maja.

- Majo, jedna je tako uštinula bivšeg, udario je, nije mogla da ustane tri dana! On je bolestan, ali si ti psihopata i na ovo stanje ga štipaš, kao da hoćeš da te ubije, ti si bolesna - rekao je Car.

- Znaš šta mi je rekao? - pitala je Maja.

- Ne zanima me zaista, samo mi se makni! - odbrusio je Car.

Nešto kasnije, tokom emisije "Pitanja novinara" Darko Tanasijević imao je pitanje Janjuša.

- Maločas ste ti i Maja ušli u klinč, šta se desilo? - upitao je novinar.

- Ustao sam da tražim cigaretu, ona me je pitala gde gledam i skočila je - odgovorio je Janjuš.

- Laže kao pas, vređa me od sinoć, glumi žrtvu! Počupao me je za kosu na garnituri, psuje mi majku od sinoć, naizva me k*rvetinom, ponavlja neke reči koje me je sramota da izgovorim. Priča da će mi uništiti život i preti mi! - skočila je Maja.

- Sve to ti pričaš meni i lažeš - zamerio je on.

- On izazove ludilo, pa ja ispadam psihopata, a on me prvi vređa! Da kažem čime si mi pretio? Pretio je da će da me proguta zemlja i da ću skupo platiti sve što sam mu uradila - rekla je Maja.

- Ti meni pretiš i ti si lažov! - govorio je Janjuš.

- Naziva me k*rvetinom, a ljubi se sa mnom - nastavila je Marinkovićeva.

- Naš odnos je katastrofa i treba da se raziđemo. Ona mi kaže da će me proganjati do kraja rijalitija... Neću ni da pričam šta radi. Ja radim u nekim situacijama, ali to nije ni 5%. Ja ovo neću da dozvoljavam više - govorio je Janjuš.

- Pogledajte njegovu smirenost, a kako sam ja uznemirana. On samo hoće da me napravi psihopatom. Štipam ga jer ne znam više šta da radim. Po ceo dan me vređa. Ja plačem, on se smeje. Rekao mi je da bi me ubio, piše mi po stolu neke stvari, bolesnik - pričala je Maja.

- Ja želim da pređem sam u krevet, a da ona ne dođe da me grebe - dodao je on.

Maja i Janjuš sukobili su se i oko njenog kupaćeg kostima, zbog čega je bivši košarkaš bio ljubomoran.

- Da rekla sam mu da su moji kupaći kostimi takvi, on mene nije upoznao u biblioteci zakopčanu do grla. Moj otac mi nikada nije pravio problem, ali se on pravio mutav! - rekla je Maja.

- Ja sam ga uvek poslušala i presvukla se, a on me vređa i priča mi kako sam ja ološ i kaže kako namerno negde sednem, ali ja kada se sklonim od njega, on ide za mnom - dodala je.

- Zašto joj nisi rekao da se presvuče, nego je vređaš? - pitao je Darko.

- On je shvatila da meni to smeta i meni to nije prijatno, ako nekome jeste super, ali meni nije i nije ona mala da na zna. Kod mene je zakopčana pa se otkopča u toku puta. Ja samo želim da budem sam, i samo hoću da se sklonim od ovog odnosa - rekao je Janjuš.

- Ti si folirant od dva metra, i gledaš da se neko sažali na tebe! - dodala je Maja.

- Janjuš, Maja je uvek bila takva i takvu si je zavoleo? - rekao je Darko.

- Ja ne mogu to, ako postoji neki muškarac koji voli - super, ali meni nije dobro i neka mi neko da nešto za ove rane! Ja želim da pređem ovde i da u svom krevetu budem sam, ja to jedino sada želim, znači samo to želim! - rekao je Janjuš.

- Da li je Car doprineo svojom pričom da budeš ovakav? Stiče se utisak Care da mu ispiraš mozak i da se on vrati sav napet? - dodao je Darko.

- Ja ne znam šta je reko, reci šta sam rekao! Mi smo pričali možda deset minuta a oni su bolesni oboje, ali je ona ipak po mom mišljenju gora, kada vidi da je on takav izluđen, ona njega uštine to nije normalno. Ja sam joj rekao da prestane, jer će da ga diskvalifikuje ali ja ne želim da slušam, mislim da on treba da ode od nje, kao i ona od njega. Ja sam mu rekao danas da je imao mir, ali je tražio nemir - rekao je Car.

- Eto, meni svi kažu kako sam ja u pravu a sada sam ja luda, a on meni stalno preti - rekla je Maja.

- Ona neće od mene da se skloni, a ako se skloni i napravim nešto onda me sahranite, ja samo hoću da budem sam, ali mi ona ne da! - vikao je Janjuš.

- Ja sam danas rekao i njoj, da je težina njenih postupaka gora nakon svega što je radila! Ja ne potenciram problem, ja ne pravim probleme ni sa drugim ljudima i ne želim da potpaljujem probleme! - objašnjavao je Car.

- On kao da ga ja urnišem, a on beži od mene kao da sada ja radim sve sama sa sobom! - rekla je Maja.

- Dragana je doprinela sinoć vašoj svađi? - rekao je Darko.

- Ja nju molim da se odvoji, i da odemo u rehab na dva dana i sinoć je bila kod mene par puta da se žali, a onda joj je rekao da je k*rva i tada sam ja pitala tokom igrice! - rekla je Dragana Mitrović.

- Jako je podlo što si sinoć produbila Majin i Janjušev sukob, a kada si videla da je došlo do toga, ti se ponašaš kao Draga Saveta i savetuješ je da utiša vatru koju si ti potpalila - rekao je novinar.

- Ja sam neko ko je tu za nju mesecima, ko je uleteo u njihovu svađu skoro, Janjuš me je pljuvao, psovao zbog nje, Maja dolazi kod mene, ja ne znam kako da joj pomognem. Sinoć su se sve vreme prepirali. Ja sam vrisnula malopre, uhvatio ju je za glavu na garnituri. Okej, okrivite mene... Svađali su se sve vreme - odgovorila je ona.

- I ti si videla, pa si još malo "dala po gasu" - nastavio je Darko.

- Rekla mi je da ju je nazvao k*rvom zbog Filipa, ja sam ustala da pitam to. Ne mogu više da ih slušam - pričala je Dragana.

- Da li ja mogu da budem sam? - skočio je Janjuš.

- A ko ti brani? - pitao je Darko.

- Ona, dođe mi u krevet i štipa me - nastavio je on.

- Ljubiš se sa mnom, spavaš sa mnom, onda dođeš ovde i pričaš mi da sam k*rva - skočila je Maja.

- Neću da budem sa njom. Da li mogu da završim vezu? - rekao je Janjuš.

- Da li vidite kako me ponižava? - plakala je Maja.

- Ja legnem da spavam, ona krene da me štipa i priča mi: "Odgovori mi" - pričao je on.

- Ja hoću da ispeglam situaciju, on krene da me vređa i onda ja krenem to da radim - dodala je ona.

- Ja hoću da budem sam. Razveo sam se, a ne mogu da raskinem sa njom - dodao je Janjuš.

- Kontradiktoran si. Svima pričaš da ne možeš da pobegneš od nje, a onda je sam zagrliš i kažeš da nećeš nikad da je pustiš. Onda, kažeš da te Maja ne interesuje, a onda joj zameraš kupaći - rekao je novinar.

- Te neke stvari joj govorim u besu. Ona mi priča da će me uništiti. Evo, nije nam dobar odnos, hajde da se dogovorimo da ne budemo zajedno - nastavio je Janjušević.

- On mi ljubomoriše svaki dan. Zbog Čorbe mi je mozak isprao - ustala je Maja.

- Hoću da se sklonim, neću da budem sam, neću da budem u vezi - histerisao je Janjuš.

- On je bolestan, pogledajte ove reakcije, ovo je čista gluma - dodala je Maja.

- Sve mi se smučilo - govorio je Janjuš.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

janjusmaja marinkovicmarko janjusevic janjusZadrugazadruga 4