TRUDNA VIRDŽINIJA MIHAJLOVIĆ: Arijana i Siniša na originalan način saznali da će postati baka i deka (VIDEO)

Virdžinija Mihajlović, mlađa ćerka Siniše Mihajlovića, obradovala je pratioce na društvenim mrežama lepom vešću.

Naime, naslednica fudbalske legende očekuje svoje prvo dete sa izabranikom Alesandrom Voliaćom, defanzicem kluba "Pordenone", koji je od prošlog leta i njen verenik.

Ona se na Instagramu oglasila emotivnim snimkom i porukom, te otkrila kako su reagovali članovi porodice na vest o prinovi.

Budući deda jedva se suzdržao da ne zaplače, a baka Arijana je skakala od sreće!

- Moram vam nešto otkriti! Dok već po ko zna koji put pišem reči o ovom videu, ježim se, ovo su najčarobniji drhtaji koje sam ikad osetila na svojoj koži. Još uvek ne mogu da verujem i još uvek nisam shvatila da je najveći san koji smo od prvog zajedničkog dana sanjali, sada stvarnost. Ali uvek sam znala da ćeš to biti ti, ljubavi moja - otac moje dece. Želeli smo te svim srcem i dušom i ne mogu ni opisati koliko sam srećna što ti govorim da ćemo postati roditelji! Tako si malen u meni, ali tako si velik u našim srcima. Naš život je dobio potpuno drugačiji smisao. Čekamo te! - napisala je Virdžinija u opisu snimka.

Poznato je da je Alesandro odavno postao član ove velike porodice i da je tata Siniša oduševljen ćerkinim ljubavnim izborom, a ovo je bio samo još jedan korak, te nema sumnje da će mladi par uskoro uploviti u bračne vode.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Virginia Mihajlović 🧚🏼‍♀️ (@virgimih)

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: virgimih/Instagram

alesandro voliaćoarijana mihajlovićbivši fudbalersiniša mihajlovićtop_slidertrudnaVirdžinija Mihajlović