MARAME U KOSI: Novi hair trend ovog proleća i leta

Uzimajući inspiraciju iz 50-ih i 60-ih, ovaj uglađeni modni trend se vraća na velika vrata - marame na glavi!

Marame za kosu su odličan prolećni i letnji trend i dodatak raznim frizurama jer sa njima se može vrlo lako i jednostavno sakriti neuredna frizura ili dodati malo boje jednostavnim modnim kombinacijama.

One unose razigranost u svaku odevnu kombinaciju i na vrlo moderan način ostavljaju utisak ležernosti. Maramu možete jednostavno omotati oko glave ili njom prekriti gumicu na konjskom repu, a odlično će funkcionisati i uz punđu. Marame mogu izgledati elegantno i šik. Ako nikada pre niste nosili ovako nešto, sada je pravo vreme da probate.

Birajte između svilenkase marame sa cvetnim motivima, složenim apstraktnim šarama ili jednostavnim šarama sa podebljanim bojama, štampanim slovima...

Kada stilizujete ovaj dodatak, tkaninu umotajte ispod brade u labavi čvor ili je pustiti da visi pozadi, iza glave - začinite priču tako što ćete vezati maramu oko vrata ili ručke od torbice.

Osim što štite vašu kosu, čine savršen modni detalj kojim zaokružujete celokupan autfit.

Izvor: Kurir.rs/Magazin.novosti.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

autfitfrizurakonjski repletnji trendmaramamarama u kosimaramemarame u kosimodamodna kombinacijamodni trendprolećni trendpunđa