U PONUDI VIŠE OD 2.000 UGOSTITELJSKIH OBJEKATA: Od danas prijava za novih 30.000 vaučera za odmor u Srbiji

Prijavljivanje za novih 30.000 vaučera u iznosu od 5.000 dinara za odmor u Srbiji počeće danas, a zainteresovani građani moći će na šalterima svih korporativnih pošta širom zemlje da evidentiraju prijave i podnesu dokumentaciju.

Kako je saopšteno iz "Pošta Srbije", a prenosi Tanjug, tokom prošle nedelje, vlada je izdvojila dodatnih 150 miliona dinara za novih 30.000 vaučera za odmor na domaćim destinacijama sa više od 2.000 ugostiteljskih objekata u ponudi, u okviru trećeg ciklusa prijavljivanja.

"Pošta Srbije", pored evidentiranja, obezbeđuje i dostavu vaučera na kućne adrese korisnika u vidu vrednosnih pisama, dok se korisnici pozivanjem kontakt-centra "Pošte Srbije" na broju 0700 100 300, mogu informisati o statusu svojih prijava i uslovima korišćenja vaučera.

Od početka godine, kroz tu podsticajnu meru, vlada je uložila 600 miliona dinara u srpski turizam, raspodelom 120.000 vaučera u dva ciklusa.

Najtraženije destinacije do sada su bile Sokobanja, Zlatibor, Vrnjačka Banja, Sijarinska banja, Ribarska Banja, Gornja Trepča, Divčibare, Kopaonik, Banja Vrujci i Banja Koviljača.

Kako navode iz "Pošta Srbije", o velikom interesovanju najbolje govori podatak da je u drugom ciklusu, odnosno u maju, na šalterima pošta, svih 20.000 prijava evidentirano za nepuna dva sata.

Izvor: Politika.rs/Tanjug
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

banja koviljačabanja vrujcidivčibaregornja trepčakopaonikodmor u srbijipošta srbijeRibarska BanjaSijarinska Banjasokobanjavaučeri za odmor u srbijivrnjačka banjazlatibor