ČETIRI POVRATNIKA I DVA NOVA TAKMIČARA ULAZE U "ZADRUGU 5": Izmirili se Miki Đuričić i Bane Čolak, našli zamenu za Boru Santanu (VIDEO)

U četvrtoj grupi našlo se šest poznatih lica - od toga čak četiri poznata rijaliti igrača, koji su se nakon razgovora sa voditeljkom Dušicom Jakovljević u studiju uputili u Belu kuću u Šimanovcima, gde ih već čeka 20 ovogodišnjih zadrugara.

Prošle sezone u "Zadrugu" je dolazila kao gošća. Sandra Čaprić je pevačica i trenutno je slobodna. U "Zadrugu" ulazi da širi ljubav, a očekuje da će kao "Pinkova zvezda" stići do finala i pobediti ove sezone.

Damir Karaosmanović poznat je po duetu sa Stanijom Dobrojević, ali i po tome što je pobegao iz prve i druge sezone "Zadruge". MC Damiro kaže da će ovog puta dogurati do finala.

Bane Čolak ovog puta rešio je da smrša u "Zadruzi". Dvadesetsedmogodišnji Užičanin veruje da je ovo sezona u kojoj će pobediti.

Iz Novog Sada stiže frizer i muzičar Đole Kralj. Tridesetdvogodišnji Đorđe Nikolić najavljuje seks u "Zadruzi" i to sa oba pola. Što se tiče muškaraca nije probirljiv, a voli mlade i lepe žene.

Miroslav Miki Đuričić u "Zadrugu" ulazi kao oženjen čovek i otac jednogodišnje Dunje. Pčelar iz Kupinova kaže da se tokom prethodnih godina mnogo izblamirao, tako da sada ne može biti gori, već samo bolji.

Tanja Jovićević bila je učesnica "Zadruge 1", a sada se vraća u petu sezonu, srećna što je se produkcija setila i što će u rijalitiju biti zajedno sa Mikijem Đuričićem i Banetom Čolakom. Pevačica grupe "Oktobar 1864" kaže da strpljivo čeka muškarca koji će joj osvojiti srce.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

bane colakDamir KaraosmanovićĐole KraljĐorđe Nikolićmc damiromiki đuričićMiroslav Miki ĐuričićSandra Čaprićtanja jovićevićZadrugazadruga 5