SEDAM TAKMIČARA SPREMNO NA BESPOŠTEDNU BORBU: Napeti i nervozni Filip Car i Sandi Kojić sukob započeli i pre ulaska u studio (VIDEO)

Nakon što se 46 takmičara uselilo u Belu kuću u Šimanovcima, voditeljka Dušica Jakovljević u studiju je ugostila još novih učesnika "Zadruge 5".

Iz Splita u "Zadrugu" stiže Ante Baždarić. Ovaj ugostitelj bio je učesnik hrvatskog rijalitija "Farma". Slobodan je i otvoren za sve opcije, a sebe želi da predstavi u najboljem svetlu.

Iz Hrvatske dolazi i Lorna Pratnemer. Devetnaestogodišnja Zagrepčanka letos je završila srednju školu, za sebe kaže da je surova, te da ima manjak živaca i empatije za druge ljude. Ona želi da prouči starlete i da potom napiše knjigu o njima.

Sandra Todić ima 21 godinu i živi u Barajevu. Završila je poljoprivrednu školu i kurs šminkanja. U "Zadrugu" ulazi da zaradi novac. Želi da postane pevačica.

Vladana Zlatanović ima 30 godina dolazi iz Kačareva. Završila je Visoku zdravstvenu školu, a bavi se plesom, boksom i astrologijom. Volela bi da se zaljubi u "Zadruzi".

Ademir Peleš je bokser iz Tuzle. Ima jedno dete i razveden je. Ne voli dosadne ljude. Tvrdi da je imao avanturu sa Dalilom Dragojević.

Sandi Kojić dolazi iz Ljubljane. Ovaj pevač i glumac pobednik je jednog slovenačkog rijalitija. U braku je bio dve godine i ima jedno dete.

Filip Car iz Crikvenice ponovo dolazi u Šimanovce. On je Belu kuću napustio u julu, kada se završila "Zadruga 4", a kako kaže želi da ispravi neke greške i sada potpuno spreman ulazi u novu sezonu.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Ademir PelešAnte BaždarićFilip CarLorna PratnemerSandi KojićSandra TodićVladana ZlatanovićZadrugazadruga 5