MUKA MI JE OD NJEGA, ON JE SELJAČINA: Sandra Čaprić otkrila detalje odnosa sa Filipom Carem, zadrugar priznao da su se ljubili (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" zadrugarima je prikazan klip u kome Filip Car opisuje ljubav sa Majom Marinković i otkriva svoje emocije prema Sandri Čaprić.

- Car neumorno priča o Maji, ljubav, bog, sila, ovo - ono, međutim šta radi on ustvari? Ko će prvi da prokomentariše? - započeo je Milošević.

- Njemu se sviđa Sandra, ne znam šta glumi, svakako je čuo da ga je Maja ostavila. Ne znam zašto se ne prepusti i ne bude sa Sandrom, ona je normalna i fina devojka i jasno je da joj se sviđa - rekla je Marijana Zonjić.

- Car je neko sposoban i verujem da zna kako se oseća. Njega boli uvo za nas i šta mislimo, on ubeđuje nekoga napolju da ga voli - rekla je Sandra Rešić.

- Da li ste se ljubili, pre nego što pustimo sledeći klip? - pitao je voditelj.

- Nismo se ljubili, po ceo dan me cmače u glavu, ali nismo imali ništa - odgovorila je Sandra.

- Jesmo se poljubili, dva ili tri puta, iskoristio sam priliku - dodao je Car.

- Ne ide mi u glavu, ljudi se pobiše ovde ti se ljubiš, majku ti je*em ludu - nasmejao se Miki Đuričić.

- Milane, meni je muka, stomak mi se od njega okreće. Meni kaže u izolaciji da ćutim i priča drugu priču, a sada govori šta je bilo, muka mi je od njega! On je lud, seljačina! - ubacila se Sandra.

- Sad kad nisam nervozan, kad lepo razmislim, bolje da kažem kako jeste - naveo je Filip.

- Ma on se sad bori sam sa sobom! - dodala je Rešićka.

- Možda pokušava da ubrza Majin ulazak, ali sada kada čujem da su se poljubili, ne znam šta da kažem. On pokazuje da mu se ova devojka sviđa - rekao je Stefan Karić.

- Ja imam drugačije mišljenje od svih. On ne zna gde udara. To poljupci sa Sandrom, nije samo on kriv, u ovoj situaciji je i ona kriva. Otišla da se žvalavi po izolaciji, šta će tebi poljupci sa zauzetim dečkom? On kaže da voli lemura ko boga, nemojte se zajebavati, ko je lud? Ti pevaš da si unikat, a on se polomi oko falsifikata! Ja sam nju zgotivila, ne žellim da joj se ovo dešava, ali ona sama bira - vikala je Dalila Dragojević.

- Mislim da je Dalila tu u pravu, on i da bude sa Sandrom, da uđe Maja ostavio bi je bez problema - dodao je Karić.

- Ne poznajete me, mogu lagati sam sebe to sam i prošle sezone uradio. Radim loše stvari i grize me savest - rekao je Car.

- Nemojte nju izostavljati iz ove priče i ona je akter! Ona sebe ponižava! Dečko joj kaže da voli drugu a ona se ljubi sa njim - vikala je Dalila Dragojević.

- On jedno radi drugo misli, zamoli me da kažem jedno, a onda dođe ovde i kaže sve, smeta mu Dino, smetam mu ja, smeta mu to što nekoga pohvalim, ljubomoran je! Svaljuje sve na mene, on je kao izašao on je kao fin, sad ja treba da pričam nešto. Ima te seljačke fore - govorila je Čaprićeva.

- Sad pričaš ovako, a otići ćeš sa njim u krevet kao i ovih dana. Zaljubila si se - rekla je Dalila.

- Zaljubila se do ušiju - rekao je Milošević.

- Neće on biti sa mnom, ovo se samo desilo. Ne pita se on ništa, evo ja kažem nećemo biti zajedno - istakla je Sandra.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Filip Carmaja marinkovicSandra ČaprićZadrugazadruga 5