PAO SOČAN POLJUBAC: Dalila Dragojević i Filip Car posle maženja i grljenja otišli korak dalje! (VIDEO)

Ovog jutra je sve drugačije. Do sada su se Dalila Dragojević i Filip Car krili po ćoškovima i uglavnom razmenjivali nežnosti u izolaciji.

Kada su se držali za ruke, uglavnom su se trudili da bude spontano i daleko od očiju zadrugara. Danas su otišli korak dalje!

Svoje jutro su započeli strastvenim zagrljajem, koji je bio na ivici poljupca, a onda su u dvorištu pred svima nastavili da se grle javno, bez zadrške i straha da će se Dalilin muž pojaviti.

Dalila je sinoć objasnila kako ne može bez Filipa u rijalitiju:

- Ne znam, čudno se osećam, mene Filip nasmeje često, i njemu bude krivo što se ja tako smejem. Ja mu kažem da mi on pravi problem, ali on to neshvata. Želi da svali osećaj krivice na sebe, sinoć mi je rekao da oseća strah da mi nešto kaže i kaže mi da neće takav osećaj. Ili da budemo isti ili da bude on iznad rekao mi je. Ja neću to da dopustim. Jutros smo se svađali dosta, i onda smo zagrljeni zaspali. Sada smo se opet posvađali jer ne nosimo lisice, a ne možemo da nosimo jer je on stalno u pokrenu. Nama ne trebaju lisice da bi se spojili. Ja ne mogu da zamislim sebe ovde bez njega. Rekla sam da želim da budem sa Carem u izolaciji do kraja rijalitija. Mi nosimo lisice jer se svađamo stalno. On mi kaže da smo mi počeli maraton u prvom mesecu - ispričala je Dalila.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

dalila dragojevićFilip Carpoljubac u ustazadruga 5