INCIDENT U RESTORANU NA VRAČARU: Vlade Divac i Niša Saveljić posvađali se na krv i nož - razlog košarkaševa ćerka Petra?!

Nekada veliki prijatelji Vlade Divac i Niša Saveljić posvađali su se na krv i nož.

Naime, proslavljeni košarkaš udario je bivšeg fudbalera krajem decembra prošle godine na Vračaru, u restoranu koji je u vlasništvu Dejana Bodiroge. Do okršaja je navodno došlo zbog toga što se ćerka zvezde NBA lige Petra požalila svom ocu da joj njegov prijatelj šalje poruke preko Instagrama i da joj se nabacuje.

Kako tvrde dobro obavešteni izvori, Niša je Petri pisao da je porasla, kako je lepa i pitao ju je da se vide. Znajući ga kao prijatelja njenog oca, bila je u šoku. Odmah je sve rekla tati i pokazala mu poruke. Divcu je pao mrak na oči, tako nešto nije očekivao od čoveka kom je finansijski pomogao kada je bio u škripcu, a i našao mu je smeštaj u Americi. Pobesneo je i rekao da će ga prebiti čim ga bude video. To se i dogodilo!

Očevici tvrde da su se Divac i Saveljić sreli u Bodiroginom restoranu. Divac je odmah skočio na nekadašnjeg prijatelja i palo je nekoliko šamara.

Izvor: Kurir
Foto: officialvladedivac/Instagram

bivši košarkašdejan bodirogaNiša SaveljićPetra Divacšamaranjesvađatop_slidervlade divac