Uskoro počinje dečiji festival na Paliluli

U organizaciji Gradske opštine Palilula predstojećeg vikenda biće održan Dečiji festival za sve mališane sa Palilule ali i njihove vršnjake iz celog Beograda. Manifestacija će se održati u nedelju, 06. marta sa početkom u 11 h na parkingu BIG FASHION Parka u Višnjičkoj 84, a ulaz za sve posetioce biće besplatan!

Ovaj mini festival intenzivne zabave za celu porodicu trajaće do 14 časova, a posetioci će biti u prilici da uživaju u veoma zanimljivo osmišljenom zabavnom programu koji će se odvijati na centralnoj festivalskoj bini. Dečija predstava „Šašavi štrumfovi“ koja je na programu odmah nakon ovaranja, biće samo uvod u sjajan program koji se nastavlja uz animatore, Peđolinov zabavni šou, vatreni i žonglerski šou i svima omiljeni klovnovski šou program.

Program će se odvijati i na celom festivalskom prostoru na kojem mališane očekuje i druženje sa kostimiranim junacima iz omiljenih crtanih filmova, a prostorom će defilovati i uvek atraktivni štulaši i žongleri koji će izvoditi svoje performanse.

Atmosferu će dodatno upotpuniti levitirajuće figure koje su prava svetska atrakcija ali i „photo booth“ za stvaranje porodičnih uspomena, dok će sve ljubitelje čokolade i slatkiša obradovati „Bazar čokolade i poslastica“ na kome će se naći raznovrsne ukusne poslastice.

Foto: Promo

beogradBIG FASHION ParkDečiji festivalpalilula