UMETNICA MORA BITI ZDRAVA: Ana Sević podelila neodoljiv snimak ćerkice Sene (VIDEO)

Otkako je Ana Đurić Konstrakta 5. marta pobedila na nacionalnom izboru za "Pesmu Evrovizije" njena numera "In corpore sano" ne prestaje da se sluša širom Srbije ali i Evrope.

Ovaj trend nije zaobišao ni dom popularne pevačice Ane Sević. Trećeg marta njena porodica postala je brojnija za jednog člana, za kojeg su ona i njen suprug Daniel Nedeljković odabrali ime Simeon.

Naime, iako se bivša supruga Darka Lazića porodila pre samo 16 dana i zatrpana je celodnevnim obavezama koje je nova beba donela, uspešno je nastavila da odgaja i svoje dve ćerkice, sedmogodišnju Lorenu i jednoipogodišnju Senu.

Na svom profilu na društvenoj mreži Instagram redovno deli momente iz porodičnog doma, ali se takođe trudi da zaštiti privatnost svojih naslednica i obezbedi im bezbrižno detinjstvo.

Danas je odlučila da napravi presedan i sa pratiocima je podelila video-snimak u kojem im se ukazala prilika da malo bolje upoznaju njenu mlađu naslednicu.

U simpatičnom klipu, malena Sena igrala je uz popularnu pesmu i izvodila pokrete Konstraktine koreografije, a njena ponosna majka napisala je:

- Umetnica mora biti zdrava! Sena. In corpore sano.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: anasevicofficial/Instagram

Ana Đurićana sevićDaniel NedeljkovićevrovizijaKonstraktaLorena Lazićsena nedeljkovićSimeon Nedeljkovićtop_slider