RODIĆU MU SINA VASILIJA: Jovana Jeremić progovorila o novom izabraniku i planovima za budućnost

Jovana Jeremić planira ponovo da se uda i rodi dečaka! Voditeljka jutarnjeg programa na televiziji "Pink" razvela se pre nepuna dva meseca od političara Vojislava Miloševića, a sada je puna planova za budućnost.

- Udajem se! Naravno da ne bežim od toga, imam tek 31 godinu. Mlada sam i imam vremena više puta da stajem na ludi kamen. Ja sam žena koja privlači moćne muškarce. Jedan moj prijatelj kaže: "Jovana Jeremić je simbol moći", tako da sa mnom mogu da izađu na kraj samo moćni muškarci. Jedva čekam da ozvaničim vezu sa svojim kraljem, pa da zajedno vladamo - rekla je Jovana.

Voditeljka tvrdi da su svi bivši momci hteli da im bude supruga.

- Žene se dele na dve grupe - one koje se nikad ne udaju i one koje se više puta udaju. Svi moji bivši momci hteli su da se venčaju sa mnom - kaže voditeljka jutarnjeg programa.

Jovana je ubeđena da će u drugom braku dobiti sina:

- Čim se ponovo udam, rodiću sina. Čovek kom ću podariti naslednika voleće me iskreno i bezuslovno. I moju Leu sam rodila dok sam svog bivšeg supruga volela kao Boga, tako da će tako biti i sa drugim detetom. Već sam smislila i ime, moj sin zvaće se Vasilije.

Voditeljka "Pinka" odlučila je da o budućem mužu za sada ne govori u javnosti.

- O partneru neću pričati u medijima sve dok mi ne dođe vreme za udaju. Trenutno sebe duhovno čistim i trudim se da budem ispravna u svakom smislu jer se pridržavam velikog Vaskršnjeg posta. Kada prođe Vaskrs nadam se da ću sresti čoveka svog života - rekla je Jovana.

Jovana Jeremić otkrila nam je zbog čega nikada ne farba jaja.

- Ja sam poslovna žena i nemam vremena da farbam jaja, ali pomažem da se ukrase. Za Vaskrs vodim jutarnji program, a ostatak dana proslavljam sa porodicom. Moja ćerka Lea mnogo voli ovaj praznik jer se svi okupimo kod kuće - kazala je voditeljka.

Izvor: Informer.rs
Foto: jeremicjovana/Instagram

jovana jeremićjutarnji programRTV Pink