PRETIO JE DA ĆE UBITI DECU MOJE SESTRE: Sandra Afrika otkrila detalje incidenta sa čovekom koji je proganja duže od godinu dana

Sandra Afrika napadnuta je juče od strane muškarca koji ju je dugo proganjao, a sada se ovim povodom oglasila za medije.

Pevačica nije mogla da sakrije suze i uznemirenost zbog svega onog što joj se desilo, a sve detalje incidenta je ispričala za "Blic".

- Mrvicu sam bolje nego sinoć. Još uvek sam pod šokom. Sinoć sam morala da popijem tablete da se malo smirim i u principu okej sam. Bitno da se ništa meni nije desilo. Fizički sam okej, psihički tu i tamo, ali biće bolje.

- To traje nekih godinu dana unazad. Ja tome nisam naročito pridavala važnosti. Mislila sam "budala, ko budala". Ima ih svakakvih. Ne možeš da reaguješ na svakoga ko ti iza ćoška nešto kaže. Tu su bile velike pretnje. Ja sam ga blokirala, on je pravio druge profile, zvao je na telefon mog menadžera Mikišu, moju porodicu. Tražio da mu se ja javim, da me čuje. Mojoj sestri je pretio da će joj decu pobiti, ako mu ne da moj broj telefona. Ko god je tagovan sa mnom, on je dolazio do tih ljudi, pisao im poruke.

- Sada sam okej, uhapšen je. Donekle sam i smirena, trenutno, jer znam da je zatvoren. Ali opet oni će ga poslati u Osjek. Tamo će ostati. Ne znam iskreno. Ja opet idem u policiju i moj menadžer je dao izjavu i sestra i moja drugarica koja je sedela sa mnom u tom restoranu u kom se on pojavio. Mrtav 'ladan je došao iz Osjeka. Policija ga je pitala kojim povodom je on došao u Beograd. On je rekao da je on sa mnom u vezi i da je došao da se sa mnom pomiri. Dečko nije kako treba. Duševni bolesnik. Istripovao je da je sa mnom.

- Juče je to trajalo od 5 popodne do 3 ujutru. Hvala policiji. Teško je bilo tog momenta kad sam morala da budem mamac bukvalno tom istom čoveku. Kada mi je prišao on se predstavio ko je, jer ja ne znam kako on izgleda. Kada se predstavio, setila sam se ko je on i rekla sam mu da se skloni od stola. Uplašena sam bila. Momci su neki pritrčali, to nije ništa vredelo, on se i dalje tu motao po toj bašti. Uputio mi je pretnju da će me ubiti gde god me bude našao. Ja sam rekla da ću zvati policiju. On je nestao u tom momentu. Ja sam zvala policiju. Oni su odmah došli. Dala sam izjavu. Čak ga je i menadžer tog lokala fotografisao.

- Tu sam morala da budem narednih nekoliko sati, da kada se on vrati, bude uhapšen. Inspektori su sve vreme bili tu sa mnom. Tih nekoliko sati je stvarno bilo kao večnost. Okretala sam se svaki sekund da vidim gde je on, da li će naići. Došao je u jednom momentu. Seo je pored mene u nameri da se on sa mnom pomiri, gde su inspektori tu prišli i rekli su mu da stavi ruke pozadi i to je bilo to.

- Imam strah. Ne znam da li će me to proći, ali tog momenta taj njegov pogled koji je bio upućen meni kada su mu stavljali lisice na ruke nikad neću zaboraviti. Dobiće zabranu prilaska meni. Neće moći da pređe granicu, ali svi znamo da ja pevam u Hrvatskoj, Bosni, Crnoj Gori... On i u Hrvatskog ima neke silne kazne i dve godine uslovno, ali to se ništa ne računa nažalost, jer nije tamo ništa prekršio - rekla je između osalog Sandra Afrika kroz suze.

Da podsetimo, Sandra Afrika napadnuta je juče u jednom restoranu u Beogradu. Manijak, koji je progoni već duže vreme, joj je poručio da će je "zaklati" ako mu se ne javi, a juče je došao i pratio pevačicu, da bi joj na kraju prišao u lokalu.

Policija je hitno intervenisala i na licu mesta se pojavila sa tri patrole, a sinoć je pomenuti muškarac uhapšen.

Izvor: Blic.rs
Foto: sandraafrika/Instagram

hapšenjeincidentprogoniteljsandra afrika