SLIKAŠ SE SA MOJIM BIVŠIM MUŽEM, OBOJICA ME PONIŽAVATE: Dalila Dragojević urlala na Filipa Cara zbog odnosa sa Dejanom, on i dalje sarkastičan u svemu! (VIDEO)

Dalila Dragojević ušuškala se u izolaciji u krevet, te je tom prilikom došao i Filip Car. Oni su svoj sukob nastavili pod pokrivačem.

- Nemoj da te ja vratim sto godina unazad... Ja bar kad imam sa nekim priču, to je tako, a oni se izj**u na pravdi Boga i imaju komunikaciju. Ja da sam sad uradila ovo na taj način, ti bi meni trubio godinu dana - rekla je Dalila.

- Kažem ti oprosti, imaš pravo. Tebi i tako uvek kažem - rekao je Car.

- Nemoj ti meni, ti mene ne zastupaš, samo u toku veze. Je**čice zastupaš, a onu koju voliš ne - rekla je Dalila.

- Zašto ne kažeš uradila sam to, to i to i boli me savršeno pi**a za to. ne kažeš to tako kako meni kažeš, ne kažeš! Ti misli kako se ja osećam tada - rekao je Car.

- Pokupio se, ku***tina najveća sa jorganom i to je to - dodala je Dragojevićka.

- Ja sednem pored tebe, on se okrene i kaže: "Nisam ti ništa ružno rekao". Onog trenutka kad me bude ujeo i ugrizao, imaću ja mnogo toga da kažem...On je pričao Matoroj da ne zna kako se suzdržao da me ne poljubi - rekla je Dalila.

- Mene boli ku**c za to, nego ja tebi moram da udarim kontru. Rekao sam da bi voleo da ste ušli u vezu i da te posle dvadeset dana izj**, da mu se nasprdam na oči. Pustio bih te da se komešaš - drao se Car.

- Ti sa Dejanom imaš komunikaciju i slikaš se - nastavila je Dalila.

- To je meni kolega, jeb**a - smejao se Car.

- Vidiš koliko je to jadno. Ležim pored tebe, ti se sprdaš sa mnom i govoriš da ti je on kolega. Nemoj da meni kolege, postanu kolege, pa da svi budemo kolege onda! Nemoj me izazivati i igrati se sa mnom - drala se Dalila.

- Sa njim sam isto prošao sito i rešeto - rekao je Car.

- Je l' si ti retardiran momak? Je l' si ti bolestan? Ja sam sa njim prošla pet godina - besnela je Dalila.

- I ženimo se svi u nedelju - nastavljao je Car.

- Vi mene omalovažavate sa strane...Veruj mi da nećeš sa mnom ovako! Je l' ti je jasno?! - rekla je Dalila.

- Meni se prestani dokazivati - rekao je Car.

- Nemoj me, unkaziću te! Nemoj me terati da pravim sr**a. Naravno da ih uvek napravim na svoju štetu, ali me ti na to nateraš! Nemoj da napravim sr**e, pričaće se o njemu deset godina ovde. Da se sprdaš sa odnosom mojim od pet godina. Što se niste na početku niste nazivali kolegama? Je l'? - drala se Dragojevićka.

- Zvali smo se krompir u kaputu, a ja njega sinovi anarhije - rekao je Car.

- Ja ne tražim od tebe napu**vanje. Sa Dejanom ne možeš imati nikakvu komunikaciju, kraj priče! Kao prvo, to mi je bivši muž. Kao drugo, stupila sam sa tobom u odnos jer sam se zaljubila, njega sam ostavila. Treća stvar, taj čovek mi se us**o u život - drala se Dalila.

- A zbog tog nebitnog svega i zbog tog nebitnjakovića je došlo do svih tih problema - nastavio je Car.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

dalila dragojevićdejan dragojevićFilip Carizolacijazadruga 5žestoka svađa