TORTA NA DESET SPRATOVA I TRI VENČANICE: Katarina Grujić i Marko Gobeljić za svadbu potrošili 400.000 evra

Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić juče su upriličili veliko svadbeno veselje u jednom prestoničkom hotelu.

Fudbaler je pevačicu, kako nalažu srpski običaji, "kupio" za 5.000 evra.

Ono o čemu se dosta pričalo jeste i ponašanje mladenaca prema novinarima koje je razočaralo mnoge. Naime, iako je Katarina javno pozvala sve medije da prisustvuju svadbi, ona je ispred crkve negodovala zbog dolaska novinara, a potom je i ispred hotela obezbeđenje vikalo na novinare i teralo ih, uz obrazloženje da pevačica ne želi medije na vratima.

Među oko 500 zvanica bilo je dosta ljudi iz sveta estrade, koji se nisu libili da se late mikrofona, te se tako na snimcima koje su na Instagramu objavili njihovi gosti može videti da je Zorica Brunclik završila sa rukama punim para. Mladenci nisu štedeli novac za nju i Miroljuba Aranđelovića Kemiša kada je pevačica zapevala "Ne dam ovo malo duše" dok joj je suprug svirao.

Prvi ples Kaća i Marko su otplesali uz pesmu Lepe Brene "Ja nemam drugi dom" koju je otpevala mladina kuma Andreana Čekić, a naročitu pažnju izazvala je ogromna torta od čak 10 spratova i 100 kilograma. Gostima se služilo najskuplje piće, upriličen je i vatromet, a kao iznenađenje za sve stigle su i trbušne plesačice kojima se na podijumu pridružila i mlada. Kaća je promenila tri skupocene venčanice.

Izvor: Nova.rs/Kurir.rs
Foto: rajkovic__ana/Instagram

Andreana Čekićkatarina grujićmarko gobeljicsvadbatop_slidervenčanje