MOJ SIN I ĆERKA NISU ARKAN I CECA: Svetlana Ražnatović otkrila da je učila decu da ne budu klonovi svojih roditelja

Svetlana Ceca Ražnatović kaže da sina Veljka i ćerku Anastasiju odmalena uči da budu svoji, a ne Arkanova i njena kopija. Folk zvezda je ponosna što su joj naslednici izrasli u dobre i vaspitane ljude, koji su uz to i uspešni, što nije bilo lako, jer su deca poznatih roditelja.

- Uvek sam govorila Veljku da ne sme nikada da dozvoli da ga upoređuju sa ocem. Rekla sam mu: "Koliko ja znam, on je Željko, a ti si Veljko." To isto je važilo i za Tasu, ja sam Ceca, a ona je Anastasija. Nije njoj kompliment kada kažu: "Ova mala je ista Ceca." Svako ima svoj put, jedna Ceca već postoji, nema potrebe za drugom - kaže pevačica i dodaje da je Anastasija rado prihvatila njene savete:

- Sve ono što sam joj govorila očigledno je urodilo plodom jer moja ćerka zbog toga neće da nas dve snimimo duet. Nadam se da ću je nekako ipak ubediti da ukrstimo glasove. Potpuno je razumem što je protiv tog dueta, jer bi nas svi upoređivali. Kada sam ja počinjala karijeru, najveće zvezde bile su Lepa Brena, Vesna Zmijanac i Dragana Mirković, ali ja nikada nisam želela da budem jedna od njih. Trudila sam se da budem i ostanem samo svoja.

Ceca veruje da će Anastasija napraviti dobru karijeru i, poput nje, jednog dana zapevati pred punom Marakanom ili Ušćem.

- To bi mi bila životna nagrada. Svaki roditelj želi da ga dete prevaziđe. Kada bude zakazala neki veliki koncert, biću u organizaciji svega toga i pomagati joj koliko mogu.

Naša najveća folk zvezda kaže da deca kritikuju jedino kada im se ne javlja na telefon.

- Da otputujem na Fidži i da nemam dometa, Veljko i Anastasija bi me pronašli. Tasa bi mi rekla: "Ženo, što mi ne odgovaraš, šta je s tobom?", a Veljko: "Svetlana, stvarno nije u redu da me ignorišeš." Žao mi je što ne mogu više da putujem, jer imam dosta obaveza. A i da vam kažem iskreno, više mi je muka i od aviona i od hotela. Željna sam kućne atmosfere - završava Ceca.

Anastasija Ražnatović kaže da joj je životna želja da napravi veliki koncert i da Cecu pozove da bude specijalni gost.

- Volela bih da napravim koncert, na kojem će mi mama biti gost. To bi mi bila čast. Ali polako, nisam neko ko žuri i gazi preko mrtvih da bi postigao ciljeve. Moram još da radim na sebi i svojoj karijeri, a i treba mi još dosta iskustva da bih snimila duet sa zvezdom kakva je moja mama - iskrena je Cecina naslednica.

Izvor: Informer.rs
Foto: TV Pink/Promo

anastasija ražnatovićceca raznatovicsvetlana ceca ražnatovictop_sliderveljko ražnatovićželjko ražnatović arkan