TEŠKO 5.27 KILOGRAMA: Indijka napisala bratu pismo dugo 434 metra (VIDEO)

Žena po imenu Krišnaprija sa juga Indije, napisala je svom bratu pismo dugo 434 metra na rolnama papira koje su teške više od pet kilograma, kako bi nadoknadila to što je zaboravila da mu poželi srećan Dan braće.

Krišnaprija je odlučila da napiše zaista dugačko pismo svom bratu koji se osetio "neuvaženim" kada je zaboravila da mu poželi srećan Dan braće - 24. maja.

Njen mlađi brat, 21-godišnji Krišnaprasad, prekinuo je svaku komunikaciju sa sestrom, i blokirao ju je i na Votsapu.

Krišnaprija koja radi kao inženjer u južnoj indijskoj državi Kerala, odlučila je tako da naširoko piše o svojoj ljubavi prema bratu, javio je "Press Trust of India".

Pismo je na kraju bilo dugačko 434 metra. Kada je brat dva dana kasnije primio paket, u početku je mislio da je to rođendanski poklon, ali se iznenadio kada je pronašao epsko pismo teško 5,27 kilograma.

- Zaboravila sam da mu poželim srećan praznik. Do večeri je prestao da prima moje pozive i takođe me blokirao na Votsapu. Zato sam odlučila da mu napišem pismo. Počela sam da pišem na listovima veličine A4, ali ubrzo sam shvatila da će to biti nedovoljno jer imam mnogo toga da mu prenesem - rekla je ona lokalnim medijima.

- Zato sam odlučila da kupim veće listove papira. Ali kada sam otišla na pijacu, rekli su da imaju samo rolne za računovođe koje su duže. Tako sam nabavila 14 rolni. Trebalo mi je oko 12 sati da završim celo pismo - rekla je Krišnaprija koja je od brata starija sedam godina i dodala:

- Starija sam, pa me poštuje i malo me se plaši kao majke ili učiteljice. Veoma smo vezani jedno za drugo i delimo veoma prijateljski odnos. Dok smo odrastali, bili smo kao blizanci - jer bismo u posebnim prilikama u porodici nosili haljine iste boje.

- Bio sam povređen i razočaran kada mi ove godine nije čestitala Dan braće. Zvao sam je kasnije u toku dana, ali je bila zauzeta poslom i zato nisam dugo pričao i prekinuo sam poziv. Nakon toga, blokirao sam je na Votsapu. Mora da se osećala loše zbog toga što se dogodilo i zato je napisala pismo. Bio sam veoma srećan kada sam ga dobio - rekao je Krišnaprasad.

Krišnaprija takođe veruje da bi ovo moglo biti najduže pismo koje je ikada napisano i zato se prijavila predstavnicima Ginisove knjige rekorda.

Izvor: RTS
Foto: Mathrubhumi News - YouTube/PrintScreen

bratindijaizvinjenjenajduže pismo na svetuprazniksestra