TARA PRVI PUT U TATINOJ LOŽI: Novak Đoković održao interesantan govor nakon finala Vimbldona (VIDEO)

Sedmostruki osvajač Vimbldona Novak Đoković održao je posle finala više nego interesantan govor.

Prvo je pohvalio Nika Kirjosa, a zatim se šalio o odnosu na kontroverznim Australijancem.

- Nik, vratićeš se. Ne samo na Vimbldon, nego finalima uopšte. Teško je pronaći reči utehe posle teškog poraza kao što je ovaj, ali pokazao si zašto si jedan od najboljih igrača u tenisu i na ovoj podlozi. Čestitam ti. Zaista te poštujem mnogo, fantastičan si teniser i bićeš ovde još mnogo godina, siguran sam da ćemo te još videti na grend slemovima. Nisam verovao da ću reći toliko lepih reči o tebi s obzirom na naš dosadašnji odnos.

Na konstataciju voditeljke da je dogovor njih dvojice da pobednik časti večerom, Novak je rekao.

- Zato je izgubio. Ovo je novi početak jednog divnog prijateljstva. Van terena takođe. Nisam odgovorio na Nikov poziv na ludovanje i noćni život, moja žena je bila pored mene, ali da počnemo sa pićem i večerom, pa ćemo da vidimo.

O Vimbldonu Novak kaže sledeće:

- Izgubio sam reči šta ovaj turnir znači meni, mom timu... Uvek će biti poseban u mom srcu, turnir koji me inspirisao da počnem da igram. Na jednoj maloj planini u Srbiji gde su roditelji imali restoran video sam Pita Samprasa koji osvaja Vimbldon. Poželeo sam da dođem ovde i igram. Bila je to dečja želja i zaista sam privilegovan što mogu da stojim ovde sa trofejom u rukama.

Đoković je nastavio pobednički niz, od 2017. godine je bez poraza.

- Volim ovo mesto i ljubav se uzvraća. Najposredniji teniski teren na svetu. Sve je toliko usmereno, fokusirano na igrače, ima najveće priznanje u svetu tenisa. Porodica, ćerka Tara je tu, još nema pet godina. Hvala svima. Moj sin danas nedostaje, mislim da igra meč protiv sina od Brajana. Bez vas ovo ne bi bilo moguće.

Voditeljka je podsetila Novaka da je danas njegova i Jelenina godišnjica braka.

- Moraću da vam kupim cveće jer me podsećate, bio bih u neprilici da sam zaboravio. Draga, srećna godišnjica! Ovo je moj poklon.

Izvor: Kurir
Foto: Wimbledon - YouTube/PrintScreen

jelena đokovićnovak đokovićTara Đokovićtop_slidervimbldon