ZBOG NJEGA SE PRESELILA U OBRENOVAC I POVUKLA SA DRUŠTVENIH MREŽA: Otkriveno ko je izabranik Ane Korać sa kojim čeka dete

Starleta Ana Korać ušla je u četvrti mesec trudnoće i željno iščekuje bebu, a navodno, prinovu čeka sa imućnim muškarcem iz Obrenovca.

Ana je, prema rečima izvora "Informera", našla dečka koji je iz bogate porodice i malo je stariji od nje.

- Otac Aninog deteta je malo stariji, živi u velikoj porodičnoj kući u Obrenovcu i ima decu iz prethodnog braka. E, sad, ne znam da li se razveo, ali verovatno jeste čim je sa Anom. On radi u državnom sektoru, ali njegova porodica ima razrađen biznis i imućni su, tako da Ani ništa neće faliti - kaže izvor i dodaje:

- Njih dvoje su toliko zaljubljeni da to nije normalno, ali pošto on ni u ludilu ne želi da se eksponira, zamolio ju je da ugasi profil na Instagramu i da promeni broj. Ona je na sve pristala jer je zaljubljena i želi da živi u miru i luksuzu na relaciji Obrenovac - Ivanjica gde joj živi mama. Njoj je najveća želja bila da ima bebu, to joj se ostvarilo i sada je ništa drugo ne zanima osim da ugodi svom emotivnom partneru - zaključio je dobro obavešteni izvor.

Ana se nedavno ogaslila i obavestila fanove da će se tokom trudnoće povući iz javnosti:

- Molim vas da me razumete i da ovo shvatite kao molbu koju ujedno upućujem i medijima, da ispoštuju moju želju da ostatak trudnoće provedem u potpunoj privatnosti. Hvala vam što se od početka bili uz mene. Ljubim vas i volim - napisala je ona i otkrila kako se oseća, ali o ocu svog deteta nije želela da govori:

- Malo me rade više hormoni, pa sam malo neraspoložena, pa raspoložena, varira. Jedan dan se probudim super, jedan dan ne, ali sam presrećna svakako. Lepo se osećam, čudno i lepo kada znaš da nešto nosiš u sebi - rekla je Ana i otkrila da li razmišlja o polu bebe:

- Naravno da da, volela bih da je devojčica, ali šta god da bude, nije bitno, bitno je da je beba zdrava, ali ako mene pitaš malo više bih volela da je devojčica.

Ana kaže da joj teško pada trudnoća, jer se od samog početka bori sa velikim mučninama.

- Nikako, muka mi je, borim se sa mučninama po ceo dan, malaksala sam, smršala sam sedam kilograma, povraćam, ne mogu da jedem, jedem samo zbog bebe, ali se baš osećam malaksalo, ali i to će, nadam se, proći.

Izvor: Informer.rs
Foto: ana_korac/Instagram

Ana KoraćobrenovactrudnoćaZadruga