ŽELIM NOVE PROFESIONALNE I KREATIVNE IZAZOVE: Vesna Dedić dala otkaz na televiziji Nova S (FOTO)

Voditeljka i spisateljica Vesna Dedić poslednjom objavom na društvenoj mreži Instagram iznenadila je svoje pratioce.

Naime, pedesetčetvorogodišnja dama obavestila ih je da napušta televiziju "Nova S", te da će se njena kultna emisija "Balkanskom ulicom" od septembra emitovati na drugoj televiziji.

Zgodna brineta imala je danas poslednji radni dan na ovoj televiziji i emotivnom porukom oprostila se od saradnika.

- Krajevi su lepi ako je od tuge jača radost i uzbuđenje zbog novog početka. Poslednji radni dan na televiziji Nova S... Lenka me je fotografisala za uspomenu u studiju u kojem sam za dve i po godine snimila 90 od skoro 900 emisija "Balkanskom ulicom". Zahvaljujem se svim kolegama United Media na božanstvenoj saradnji i želim Novas.tv mnogo uspeha u daljem radu. Razlozi mog prelaska na jednu drugu televiziju su isključivo vezani za neke nove profesionalne i kreativne izazove. Verujem da ćete vi kojima je nedelja uz Balkansku porodična tradicija, od 25. septembra sa uživanjem pratiti 21. sezonu "Balkanske ulice" na jednoj drugoj televiziji - napisala je Dedićeva.

Nakon objave popularne voditeljke usledili su komentari njenih kolega, prijatelja i fanova koji su joj pružili podršku i poželeli sreću u novom životnom poglavlju.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: dedicvesna/Instagram

balkanskom ulicomNova Stop_slidervesna dedić