NIJE ABORTIRALA, TRUDNOĆA JE BILA VANMATERIČNA: Adam Đogani progovorio o gubitku bebe sa Mirelom Kemez (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima zadrugarima je prikazan snimak razgovora Tamare Nikolić i Adama Đoganija koji su komentarisali svoj odnos. Voditelj Milan Milošević podigao je aktere kako bi prokomentarisali klip.

- Između nas dvoje emocije nisu prestale, pogotovo sa moje strane. Ja sam posle našeg raskida tražio načine da je zaboravim, ali nije mi išlo - rekao je Adam.

- Ja sam ovde zbunjena. On meni sada baš prija, on je veoma lojalan, i pričala sam sa njim i tek sad sam postala svesna svojih osećanja - rekla je Tamara.

- Ja sam ovde za nju, i želim da joj olakšam sve, a za vezu nek ide kako ide, a meni je prelepo sa njom. Bilo mi je jako teško kada smo raskinuli, ali znam da sam ja kriv za to, a sada smo u vezi, što se mene tiče ja sam emotivno zauzet - rekao je Đogani.

- Mene zanima jeste li ili niste - upitao je Bilal Brajlović.

- Vreme će pokazati - dodala je DJ Tamaris.

- Da li si bio sa Mirelom pre ili posle Tamare - upitao je voditelj.

- Pre, bio sam sa njom kada se desilo ono sa Milicom i Mirelom Kemez i Borom, tada smo mi bili zajedno - rekao je Adam.

- Ja sam bio u klinici kada je Mirela abortilra tvoje dete - rekao je Milošević.

- Nije abortlirala, nego je imala vanmateričnu trudnoću koja nije mogla da se iznese i to je moralo da se reši. Nju su ljudi napadali da je abortilrala moje dete, ali to nije istina - govorio je Đogani sa suzama u očima.

- Kada si bio sa Mirelom? - upitao je Milan.

- To se desilo 2021. godine, a sa Tamarom sam od 9. februara ove godine - pričao je Adam.

- Ja moram da kažem da se vidi da Adam ima neverovatne emocije prema Tamari, svesna si da je on zaljubljen u tebe i kao neko sa kim si već bila, a ti si hladna - rekla je Super Cveta.

- Adam zna kakva sam ja prema njemu, on i ja se volimo, i to je naša stvar - rekla je Tamara.

- Začepite ljudima usta i recite da ste zajedno i kraj. Deluješ nezainteresovano, a ti treba da kažeš kako se ponašaš - vikala je Jovana Tomić Matora.

- Matora, Adam i ja se nismo čuli od raskida do sada, meni je lepo i idemo polako. Ovo sam ja, a on to zna - rekla je DJ Tamaris.

- Deluje da imaš dozu nesigurnnosti - dobacio je Nenad Aleksić Ša.

- Ja uživam i prelepo mi je, to je moje - dodala je Tamara.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

adam đoganimirela kemezZadrugaZadruga 6