ŽURKA ZA PRINCEZU: Virdžinija Mihajlović i Alesandro Voljako obeležili prvi rođendan ćerke Violante (VIDEO)

Virdžinija, ćerka proslavljenog fudbalera Siniše Mihajlovića, danas ima poseban razlog za slavlje.

Naime, njena ćerka Violante, koju je rodila tokom ljubavne veze sa italijanskim fudbalerom Alesandrom Voljakom, proslavlja svoj prvi rođendan.

Poznata modna blogerka svojoj naslednici obratila se dirljivim rečima na društvenoj mreži Instagram.

- Sećam se svakog trenutka tog 28. oktobra prošle godine. Brzo i odlučno si došla na svet, odmah pokazujući svoju ličnost. Naslonjena na moje grudi, naša srca su počela da kucaju sinhronizovano, uzdasi su nam se mešali, dok nisu postali jedno. Sećam se tvojih suza, ali još više se sećam mojih suza koje su imale ukus sreće, neizmerne sreće. Borim se da pronađem prave reči, da pokušam da se što više približim osećaju čiste magije koju sam imala sreće da doživim. Hvala ti, ljubavi moja, jer već 365 dana dodaješ život mom životu. Sa tvojim krezubim osmesima, sa tvojim slatkim poljupcima, sa tvojim živahnim i radoznalim očima, širom otvorenih ka svetu sa proždrljivom radoznalošću, sa tvojom željom za maženjem i poljupcima, sa našim zagrljajima, uspavanke pevane gotovo teturajući se, Učinila si naš život zaista vrednim življenja i ljubavi. Koliko smo "prvih puta" doživeli ove godine: prvi let avionom, prvi zagrljaj, prvi dan u vrtiću, prvo kupanje u moru, prvu hranu za bebe, prve korake, prvi osmeh... Hvala ti danas i zauvek što si me izabrala i što si me učinila majkom sa samo 23 godine, što si mi dala priliku da zajedno doživimo ovo divno putovanje, sačinjeno od divnih otkrića, strastvenih poljubaca, izmišljenih bajki... I sada, dok te gledam kako spavaš pored mene, mogu samo da ti kažem da te volim ljubavlju neobjašnjivom rečima. Sledeće godine ću ti to šapnuti na uvo, nestrpljiva da čujem da kažeš "i ja tebe, mama". Srećan ti prvi rođendan, moja neizmerna ljubavi - napisala je atraktivna brineta uz video-snimak svoje mezimice koja pristićima kida, a potom jede rođendansku tortu.

I ponosni otac oglasio se na svom Instagramu. Poznati dvadesetčestvorogodišnjak objavio je fotografiju malene slavljenice kraj rođendanske torte i uputio joj emotivnu poruku.

- Srećan prvi rođendan, tatina ljubavi! Nikada neću moći da objasnim osećaj kada smo se prvi put sreli, imao sam osećaj straha, bio sam paralizovan od sreće, više nisam bilo važan samo ja. Zaštititi te, obrazovati te, učiniti da se osećaš voljeno, dati ti sve što život može da pruži su obaveze koje ću obavljati zauvek. Ti si posebno dete, tvoje oči već mogu da mi govore, tvoj miris može da me umiri, osećao sam tvoje puzanje kilometrima daleko, učinila si nas boljim, ljubavi moja i nikada nećemo prestati da te slavimo. - napisao je uspešni sportista.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: virgimih/Instagram

Alesandro Voljakosiniša mihajlovićtop_sliderViolante VoljakoVirdžinija Mihajlović