MILJANU SU POKUŠAVALI DA UBIJU, DRŽALI SU JE U PODRUMU I DAVALI JOJ BENSEDINE: Marija Kulić iznela teške optužbe na račun Lazara Čolića Zole i njegovog prijatelja (VIDEO)

Rijaliti zvezda Marija Kulić sinoć je na televiziji "Pink" iznela teške optužbe na račun bivšeg dečka svoje ćerke Miljane, Lazara Čolića Zole i njegovog prijatelja Ivice koji je bio gost u studiju voditeljke Dušice Jakovljević.

- Ne mogu da ga smislim, ne želim ni da se pogledaju, a ne da porazgovaraju - rekla je Marija.

- Da li ti kriviš Zolu, iako je ona tu priču inicirala? - pitala je voditeljka.

- Nek ide kod njega u Derventu onda kad se završi rijaliti. Nek Ivica dođe po nju, pa nek je vode - rekla je Marija.

- Ako joj je tamo lepo gde će da je kljkaju lekovima, da je zaključavaju po podrumima i da je maltretiraju, neka ide, ako je to njena sreća odmah. Dete, zlato moje, srećan ti put i sve najlepše - rekla je Marija.

- Rekao sam šta sam imao i prošli put, to se nije dešavalo. Oni jedno vreme budu normalni, maltene se ponašaju kao u "Zadruzi", malo normalni, malo osciliraju. Oni su najčešće pričali u mom podrumu na krevetu da mi ne bismo čuli, pa se onda tamo potuku. Miljana onda dođe gore na sprat, i hoće da razbije televizor - rekao je Ivica.

- Ja bih celu kuću polomila da me neko zaključa. Zaključao ju je jer je ponela novac da vrati Caru, a on je zaključao da mu ne bi vratila. Ivicina žena joj je stavljala lekove u kafu i hranu, to mi je Milica rekla. Nisu normalni ljudi. Bensedine su joj stavljali. To je pokušaj ubistva, ološi jedni - rekla je Marija.

- Ona je čak pokušala da prisvoji moj auto. Sećate li se kad su bili na ostrvu u prošloj sezoni njih dvoje, nek vrati da vidi. Pominje ona sve što je uradila u kući. On je pitao kako je mogla da kaže da je punila nekome frižider, ako nas je uvek čekao pun, i Miljana je tad to potvrdila. Ona je sama rekla da je pogrešila sve što je sad iznela Marija Kulić - rekao je Ivica.

- Ako je luda da mi priča i plače i ide u policiju da prijavi, onda ne znam šta da kažem. Što te je onda prijavila? Zašto je išla u stanicu ako laže i sve vreme me je odatle zvala. Manite se vi Miljane više, on je pokušao sa njom da pravi priču, jer ima momka - rekla je Marija.

- Ja gledam rijaliti i mogu da pričam sve, a ne kao ti napamet - rekao je Ivica.

- Što je prijavila, ako je lagala? - pitala je Marija.

- Jer si je ti u putu nagovorila da prijavi, je l' se sećaš? Tebi je ona javila da je on uzeo neki njen novac i onda si joj ti javila da mene prijavi - rekao je Ivica.

- On joj je uzeo novac koji je htela da vrati Caru - vikala je Marija.

- Kad je on uzeo karticu da digne te honorare on je otišao sa drugom, a mene je Milajna zamolila jer je ostala u mojoj kući, pa me je pitala da li je okej da je odvezem nazad. Ja sam Zolu zaključavao u sobu da može da odspava kad se posvađaju jer mu ona ne da da spava kad se posvađaju. Ja sam nju odvezao u Beograd - rekao je Ivica.

- Što oni ne raskinu i odu svako na svoju stranu, a ne da ga zaključavate, a jako ste se precizno izrazili. To nije normalno, ima i majku i prijatelje - rekla je voditeljka.

- Ta veza da je normalna ne bi svi radili na tome da ne budu zajedno - rekao je Ivica.

Izvor: Pink.rs
Foto: marijakulic_mtaz/Instagram

lazar colic zolamarija kulićmiljana kulićZadrugazola