ZOLI NIJE BILO SVEJEDNO: Kristina Ina Rajzinger uradila test za trudnoću (VIDEO)

Tokom prošle noći na rijaliti imanju u Šimanovcima zadrugarka Kristina Ina Rajzinger uradila je test za trudnoću.

Naime, ona već danima sumnja da je u drugom stanju, a o tome je obavestila i Lazara Čolića Zolu, sa kojim je imala seks kada se on uselio u Belu kuću.

- Ina, je l' imaš tremu? -upitao je voditelj Milan Milošević.

- Da - rekla je Ina.

- Zola, jesi ti znao za ovo - upitao je voditelj.

- Jesam, imali smo sličnu priču. Moramo da se borimo kroz život. Ja neću dozvoliti da moje dete doživi istu sudbinu kao ona i ja - rekao je Zola.

- Meni je bitna podrška, važno mi je da bude tu. Miljana je prema meni bila korektna. Ona nije pokazala ništa loše prema meni - dodala je Ina.

- Imam test kod sebe. Ovaj test se koristi za rano utvrđivanje trudnoće. Ne mora da znači da je sto posto validan, ali u većini slučajeva pokaže - rekao je Milan.

- Plašim se iskreno. Nije mi svejedno, jako sam mlada, to je velika životna odluka - rekla je Ina.

- Je l' si razmišljala ako bude muško, ako bude žensko, neke ozbiljne stvari - pitao je voditelj.

- Razmišljala sam šta bi bilo ako on ne bude uz mene kao podrška. Moj otac je obećavao majci dosta toga, a nije bio tu za majku - rekla je Ina.

- Ja sam joj rekao da bih voleo da dete živi kod mene - rekao je Zola.

- Istina je. Više bih volela, odnosno priželjkujem devojčicu - rekla je Ina.

- Ajde da obavimo to da vidimo na čemu sam, na čemu smo - rekao je Čolić.

- Nije mi dobro, nije ista situacija kao pre kad sam bio sa osobom koju volim. Nemam ja dvadeset godina. Ovo sam i napolju sto puta uradio, pa mi se nikad nije desilo - rekao je Zola.

- Šta se dešava između tebe i Miljane otkako je ušao Bebica - pitao je Milošević.

- Galamio sam zbog ove situacije. Bebica i Miljana su mi totalno nebitni. Samo mi je da vidim šta će biti sa ovim. Ona ono njeno standardno, stalno govori kako će imati seks sa njim. Nije ona otišla kod njega nego je videla da ja jednostavno... Sa Miljanom se nisam ovako osećao, nisam bio u tom fazonu, voleo sam je. Ja sam slab na Miljanu kad smo u istom prostoru, ali mi je drago što je ušao Bebica, a voleo bih i Marija što pre da uđe. Ovde ima lepih devojaka koje su mi zapale za oko, totalno sam ono, ne veruješ - rekao je Zola.

- Mislim da Miljana nije pala na Bebicinu, nego na manipulaciju Marije Kulić i Siniše. Oni su uvek bili protiv mene, nekad sa pravom, nekad su i preuveličavali. Sve što joj on priča, njoj je to rečeno. Ona i ja bi sad za pet minuta mogli sve da izgladimo, ali šta da se ganjam sa njom deset meseci i da bude cirkus. Ja ću sa njima napraviti znaš kakvu spdačinu, svet nije video - dodao je Čolić.

- Meni je ona pred ulazak rekla da me voli i da me je najviše volela, i počela je da plače. Rekla je da se oseća kao da mora da bude sa njim iz poštovanja jer je bio tu za nju. Shvatio sam da je to uticaj njenih roditelja, ili on ili niko. Malo me je poljuljalo sve to, mogu se nositi sa tim. Neće me gaziti i pi*ati po meni. Uvek ću im sve sasuti u lice i ono što pojma nemaju. Otom, potom - rekao je Zola.

- Voleo bih da nije trudna jer nije iz ljubavi, nije normalno, pa ko bi voleo. Ali, ako je tako, nek nam Bog svima da sreće i zdravlja - rekao je Lazar.

Ina je izašla iz kupatila i dala Milanu Miloševiću test koji je on pokazao u kameru.

- Meni nije dobro, ja ne znam, ne razumem se u ovo - rekla je Kristina.

- Ni ja, ovakav test do sada nisam video, sada idemo u kuću pa ćemo popričati - rekao je Milan.

Voditelj je nešto kasnije saopštio zadrugarima da li je test za trudnoću pozitivan ili negativan.

- Zadrugari, Inin test za trudnoću je negativan. Ovo je test za rano utvrđivanje, uradićemo ga ponovo za nekoliko dana, jer je ovo test za rano utvrđivanje, ali sudeći po svemu, nije ga dobro iskoristila - rekao je Milan.

- Lakše je i meni i njemu. Svesni smo da je to bilo na brzaka, ali mi je malo lakše sad - rekla je Ina.

- Njen otac je isto to uradio njenoj majci. Obećavao je da će se javiti i priznati dete i nije to uradio. Majka ju je sama odgajila - rekao je Milošević.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Kristina Ina Rajzingerlazar colic zolaZadrugaZadruga 6zola