LIČI NE MENE, BILO MI JE PRELEPO: Ivan Marinković progovorio o svojim emocijama nakon dirljivog susreta sa sinom Željkom (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima zadrugarima je prikazan susret Ivana Marinkovića sa sinom Željkom. Željkova majka Miljana Kulić prva je komentarisala klip, a posle nje reč je dobila Marija Kulić.

- Osećam se... prelepo je bilo danas, mnogo je emotivno bilo. Mislila sam da Ivan neće doći, on je došao. Znala sam da je mama pogrešila u proceni da neće doći. Fenomenalno je bilo, Željko mi deluje srećno. On je mali, ali je pametan, deca tog uzrasta možeda mogu da osete ko im je otac. U šoku sam, navikla sam o ružnim stvarima da pričam. Nadam se da će ovako ostati napolju - rekla je Miljana.

- Mislim da Željko ne zna ko je on. Drugačije je kada je došao u Niš, tada smo mu rekli da mu je tata, sada smo mu rekli da je čika. Opustio se posle, Miljana se plašila kada se uspostavi kontakt, on ima svoju porodicu, da neće dolaziti često da dete ne bi tugovalo. Mislim da će sve biti u redu. Bez obzira na porodicu koju bude imao, ako mu je i benzin problem, možemo se naći na pola puta. Volela bih da ovo ovako ostane. Volim da Željko, kao i svako dete, zna ko mu je otac. Lepo je bilo, nije danas prvi dan njihovog susreta - kazala je Marija.

Potom je Ivan otkrio je svoje impresije o susretu sa sinom, pa raznežio sve za crnim stolom.

- Osećaj mi je između sreće i tuge... Proradio je u meni instinkt taj, osećao sam se kao da smo dugo zajedno. Meni je lik ostao, kao da raste pored mene. Ovo što kaže Marija... "čiko" ili "tata" svejedno je... Nije u ovom trenutku bitno kako će da me oslovljava, sve će vremenom doći... Uvek su me volela deca, nisam očekivao odbojnost. Radio sam i u obdaništu sa decom, imam taj neki osećaj, kao da smo svakog dana zajedno... Ušao sam sa idejom da ovako bude. Ovo je trebalo da bude jedna svakodnevica... Mesto možda nije idealno, ali vreme jeste... Bilo mi je prelepo, nadam se da će tako biti stalno - govorio je Marinković.

- Kako ti se on čini? - pitao je voditelj Milan Milošević.

- Isti je ja! Nisam smeo dugo da ga gledam, da ne pronađem nešto od Kulića - rekao je Ivan i nasmejao sve do suza.

- Ima plave oči na mene - viknula je Marija.

- To je tako kod dece kad su mala. Isti je ja, takvu sam kosu i ja imao kao mali, čak sam imao i lokne. S obzirom čiji je... - našalio se Ivan i dodao:

- Biće fudbaler, naučiću ga svemu! Biće novi Piksi! Ne bih voleo da ovo sada bude saga... - rekao je Marinković.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

ivan marinkovićmarija kulićmiljana kulićZadrugaZadruga 6željko kulić