BAJKA ZA VIOLANTE: Virdžinija Mihajlović pohvalila se raskošnom dekoracijom porodičnog doma za predstojeće praznike (FOTO)

Modna blogerka Virdžinija Mihajlović prve dane decembra iskoristila je da dekoriše svoj porodični dom u Rimu za predstojeće praznike.

Naslednica proslavljenog fudbalera Siniše Mihajlovića svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram otkrila je delić čarobne atmosfere u kojoj će njena porodica uživati narednih nedelja.

Raskošna novogodišnja jelka zauzela je centralno mesto u dnevnoj sobi koja je ispunjena ukrasima za praznike koji se bliže.

Atraktivna brineta potrudila se da njena kuća izgleda besprekorno, a nema sumnje da će u danima koji dolaze najviše uživati njena ćerkica Violante.

Podsetimo, Mihajlovićeva mlađa ćerka tokom skladne ljubavne veze sa italijanskim fudbalerom Alesandrom Voljakom rodila je naslednicu Violante, koja je ktrajem oktobra proslavila 1. rođendan.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: virgimih/Instagram

Alesandro Voljakonova godinanovogodišnja jelkanovogodišnji praznicisiniša mihajlovićtop_sliderViolane VoljakoVirdžinija Mihajlović