NAJRADOSNIJI BOŽIĆ IKAD: Dejan Dragojević proslavio praznik sa porodicom (FOTO)

Kao što je i najavio, pobednik pete sezone rijaliti šou programa "Zadruga" Dejan Dragojević, posle pet godina proslavio je Božić u krugu porodice u svom rodnom mestu Veterniku.

Nakon burnog razvoda od Dalile Dragojević, Dejan je utehu i snagu pronašao u svojoj porodici, baki, majci Biljani, ocu Goranu, bratu Davidu i sestri Suzani.

Danas je sa njima proslavio najradosniji hrišćanski praznik i ovim povodom na društvenoj mreži Instagram objavio je fotografiju svoje porodice za prazničnom trpezom i napisao:

- Srećan Božić... Uvek kažem da je Bog taj koji upućuje i zahvalan sam mu... Mene je uputio na mesto gde nisam sedeo pet godina, sa porodicom koju isto toliko nisam video... Osećaj je neverovatan, raspoložen sam po prvi put, onako iskreno, duševno... Napravio sam velike greške, ali sada kada ih sve pogledam i znam da su tu, ostaje mi samo jedno, a to je da što više vremena provedem sa porodicom dok smo svi na broju, jer godine idu, a vreme ne može da se vrati... Provedite danas dan u miru sa svojima, sve ostalo može da čeka!

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: dejan_dragojevic_official_/Instagram

božićdejan dragojevićproslava božićaZadruga