ZABRANJENE TEME: O čemu ne treba razgovarati sa muškarcem nakon seksa?

Neke teme bi zaista trebalo zabraniti posle seksa.

Istina je – sa pravim partnerom nema tabu teme i ne bi smelo da je ima. Sa gospodinom savršenim možete podeliti sve svoje misli, probleme i očekivanja. Ipak, da li ste sigurne da je vreme posle seksa najbolje baš za tu temu?

Fizička mana

Ovo je bezosećajno, ali i prilično nepristojno: ako vam se muškarac ne dopada i ako vam smeta neka njegova fizička osobina, zašto ste uopšte spavale sa njim? A, ukoliko vam nije smetalo pre odnosa, sada definitivno nije vreme da počne da vam smeta neka fizička mana.

Veličina

Samo nemojte! Baš nikada! Čak ni ako je to tema koju zaista morate da pokrenete da biste svoju intimnost i seksualni život doveli na željeni nivo, nemojte to raditi odmah nakon seksa.

Bivši momci

Prethodna ljubavna iskustva nisu nešto što treba da krijete, niti čega da se stidite, ali … da li ste sigurne da je pravo vreme za to neposredno posle vođenja ljubavi? Bilo da želite da prebirate po njegovoj prošlosti ili podelite neko svoje iskustvo, ostavite to za neku drugu priliku.

Zajednička budućnost

Ovo je važna tema za svaki par, ali trenuci nakon intenzivne strasti nisu pravo vreme da povlačite ovu temu. Postoje mnogo bolji momenti od onih u kojima se osećamo opušteno i ranjivo.

Tužne ili mračne priče

Kvariti raspoloženje tužnim pričama odmah nakon seksa je prilično loš plan. U krajnjoj liniji, telo vam svom snagom proizvodi endorfine i vreme je da uživate u tome.

Neuspesi i nezgodni trenuci

Ne treba čoveka podsećati na neuspehe ili blamove neposredno nakon odnosa. Da, bliski ljudi mogu da pričaju o mnogim stvarima bez imalo stida, ali sve zavisi od konteksta. Zamislite samo: on leži gol i ranjiv, a vi ga bockate njegovim neuspesima.

Bolesti

Ovo nije vreme da razgovarate o vašem cistitisu, čmičku na desnom oku, nerazgibanom kuku ili bilo čem drugom. On je upravo ubeđen da ste najbolja i najzodnija žena na svetu i pustite ga da malo živi u tom ubeđenju.

Izvor: Lepotaizdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

bivsi momcibolestiseksveličina penisazabranjene temezajednička budućnost