PEVAČICA OBOŽAVA SPORTISTE: Teodora Džehverović u ljubavnoj vezi sa slovenačkim košarkašem?! (FOTO)

Pevačica Teodora Džehverović bila je prošle nedelje u beogradskoj Areni gde kada je "Partizan" igrao protiv "Cedevita Olimpije", a kako piše "Blic", ona je uplovila u vezu sa slovenačkim košarkašem koji igra za taj tim.

Naime, u pitanju je mlada nada košarke Matic Rebec iz Slovenije, ima 28 godina i pravi je frajer. Njih dvoje su nedavno uplovili u emotivan odnos i uživaju u ljubavi daleko od očiju javnosti.

- Teodora je sve krila od očiju javnosti. Njih dvoje su od nedavno u vezi i ona je prosto želela da to sakrije od svih. Bodrila ga je na utakmici prošle nedelje, ali nije želela da prizna da je tu zbog njega. Lepo im je trenutno u vezi, uživaju, i želeli su da se ne sazna za njih, ali eto nisu uspeli - kaže izvor i dodaje:

- On je mlada nada košarke. Igra za "Cedevitu Olimpije", i veoma je posvećen tome. Veza sa Teodorom mu je samo dodatan motiv da napreduje, a ona mu je velika podrška na utakmicama.

Inače, Matic je veoma aktivan na društvenoj mreži Instagram gde neretko objavljuje svoje fotografije sa utakmica, putovanja i privatnog života.

Takođe, često objavljuje fotografije na kojima je bez majice, pa se mogu primetiti tetovaže koje ima na telu, ali i izvajane mišice, na koje je Teodora verovarno "pala".

Podsetimo, mlada muzička zvezda bila je u vezi sa košarkašem Ninom Čelebićem.

Izvor: Blic.rs
Foto: teodoradzehverovic/Instagram

Matic RebecTeodora Džehverovićtop_slider