HAOS U STUDIJU: Zorica Marković nakon žestoke svađe okupala sokom Ivana Marinkovića (VIDEO)

Tokom emisije "Narod pita" voditelj Darko Tanasijević ugostio je učesnike "Zadruge 6", Anu Ćurčić, Zoricu Marković i Ivana Marinkovića.

U jednom trenutku u program uživo telefonskim pozivom uključila se gledateljka iz Zaječara koja nije imala lepe reči za Marinkovića.

- Ja vas molim, molim vas, isključite tog mravojeda da narod može da čuje nešto. Pozdrav tebi Darko, Zorici i Ani. Zorice, zašto si se suzdržavala u "Zadruzi" prema Ivanu i bandi iz donjeg dela stola? - pitala je gledateljka.

- Borila sam se koliko sam mogla, ipak njih četvorica, petorica muškaraca pod znakom navoda, nisam mogla da se nadvikujem više sa njima, zaista sam im odgovarala, a posle sam okrenula na sprdnju. Oni mrze devojke i žene, oni su sramota za muški rod - rekla je Zorica.

- Taj rođenu sestru mrzi, a ne druge žene - rekla je gledateljka.

- Znam da ne govori sa njom, ali nisam htela da vređam - rekla je Zorica.

- On je original seoska vizitarka koja skuplja informacije i okreće ih u svoju korist. Poštuje samo žene koje ga biju, željan je batina. Ana, tebe potpuno podržavam i potpuno ti verujem jer sam ja indirektno preživljavala to preko bivšeg zeta. Ti po izgledu, iste probleme imaš, moja sestra se tako plašila, bila je sputavana da sa nama ima komunikaciju i verujem da ste i vi to doživljavali. Zašto se zaustavljate kad krenete da pričate? - pitala je gledateljka.

- To je njena ljubav gospođo, kako ko je - rekao je Ivan.

- Mravojedu, ućuti. Ana, ja ti potpuno verujem i molim te kao Boga da isteraš pravdu do kraja - rekla je gledateljka.

- Hoću, danas sam prijavila, u ponedeljak idem u Treći opštinski sud. Sve što Ivan priča i demantuje, vidi se da je Anđelin i Slavnićev drug - rekla je Ana.

- Nismo drugovi, ali ih podržavam - rekao je Ivan.

- Njemu je poenta da nas provocira - rekla je Ana.

- Ne nasedaj na njegove provokacije, nemoj, pusti ga. Neka on radi. Ivane, da li si normalan da se tako ponašaš i tako vređaš? Ako nisi pijan, treba ti hitna stručna pomoć - rekla je gledateljka.

- Koja si ti majka, Ana? Ne mogu njih dve protiv mene - rekao je Ivan.

- Najbolja na svetu - rekla je Ana.

Nakon toga, Marinković se obratio Zorici Marković:

- Ti nisi svoja dva sina pogledala. Ja sam svoju ćerku odgajio, iz trbuha je izvukao, brinuo o njoj. O meni svi mediji pisali da sam najbolji otac na svetu, moja bivša žena Goca Tržan to govorila. Pi*ka mater tebi i sinovima i je*em ti mamu u pi*ku!

Zorica je zatim uzela čašu soka i polila Ivana nakon čega su usledile gnusne psovke, a obezbeđenje je uletelo u studio kako bi sprečilo dalji sukob između njih dvoje.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Ana Ćurčićivan marinkovićZadrugaZadruga 6zorica marković