HAOS U STUDIJU: Maja Marinković napustila emisiju "Narod pita" zbog svađe sa Bilalom Brajlovićem (VIDEO)

Voditelj Darko Tanasijević sinoć je u emisiji "Narod pita" na televiziji "Pink" ugostio učesnike "Zadruge 6", Maju Marinković i Mikicu Bojanića.

Nakon što je pušten video-prilog turbulentnog odnosa Maje i Filipa Cara, Bilal Brajlović pozvao je svoju partnerku, te joj je usled ljubomornog ispada zapretio da će se njihova veza okončati, ukoliko ona ne napusti emisiju.

Voditelj je otkrio gledaocima kako se priča tačno odvijala.

- Maja i Bilal su se posvađali tokom emitivanja video-priloga. Maja je hitno napustila studio, plakala je sve vreme, jer je Bilal nju blokirao. On je rekao da će je ostaviti za sva vremena ukoliko ne napusti emisiju. Videćemo šta će se tu desiti i kako će se ova priča odviti - rekao je Tanasijević.

Na vrućoj stolici se posle svoje ćerke, našao i Majin otac, Radomir Marinković Taki, koji je na samom početku istakao da je šokiran onim što se dogodilo, kao i da će morati da obavi ozbiljan razgovor sa Brajlovićem, ako, kako je rekao, sme da mu se pojavi pred očima.

Posle nekog izvesnog vremena, Maja se uz izvinjenje vratila u emisiju, a onda je Taki prekoreo zbog ponašanja, kao i zbog toga, kako je između ostalog istakao, što sebi dozvoljava da je bilo ko ponižava, a ona je zvezda, kako je sam i rekao. Marinkovićeva se sve vreme pravdala ocu.

- Ja se stvarno izvinjavam što sam na tako ružan način napustila emisiju, imala sam malo veću ljubavnu svađu i odlučila sam da se vratim jer ne mislim da je trebalo tako da odem - rekla je Maja.

- Je l' želiš nešto da je pitaš? - pitao je voditelj Takija.

- Šta ja radim ovde umesto da se provodim, kako ja da opravdam ovo? Ovo je njen posao i zbog koga da uradi ovo - rekao je Taki.

- Majo je l' okej da blokiraš oca? - pitao je voditelj Marinkovićevu.

- Malo sam pod stresom, imala sam situaciju i mnogo sam se potresla. Žao mi je i što sam Takiju ovo priredila - rekla je Maja.

- Šta se zbilo? - pitao je voditelj.

- Neću da tražim opravdanja, Taki je besan. Bilal je shvatio da je pogrešio i rekao mi je da se vratim - rekla je Maja.

- Šta si ti, igračka njegova? Oni su tvoji pijuni, ti si kraljica, zvezda. Maja Marinković - rekao je Taki.

- Nevezano da li je Bilal, Car, Janjuš, Čorba, ko god, interesuje me zbog čega dozvoliš sebi da budeš emotivno ucenjena i izmanipulisana? Moram da posvedočim da nisi ništa sad uradila pa da je imao razlog da izljubomoriše - rekao je voditelj.

- Slažem se nisam ništa uradila, samo sam sedela. Njemu je zasmetala ona retrospektiva događaja - rekla je Maja.

- Gde se izgubio kad sam ga ja tražio, gde ste nestali? - pitao je Taki.

- Istresirala sam se i napravila haos, ostala sam bez glasa. On ne može da se pomiri sa stvarima koje su se dogodile u toku naše veze. Mislim da mu dovoljno pokazujem ljubav, poštovanje i poverenje, ne znam čemu taj prebačaj i te scena - rekla je Maja.

- Imali su sreće što ih nisam našao pre pola sata. Ko tebe može da ucenjuje, za šta? Je l' shvataš da si ti Maja Marinković. Ko su oni? Majo, moraš da ceniš sebe. Ko je on da ti kroji život? Može da se ljuti ko god hoće - rekao je Taki.

- Da li si prenela Takiju realnu sliku tvog odnosa sa Bilalom? - pitao je voditelj Maju.

- Pa dobro, mi se ne odvajamo i meni je lepo, znam da me voli i poštuje, ali negde u sebi neke stvari ne može da prevaziđe. Volela bih da ih prevaziđe - rekla je Maja.

- Neko tebi hoće da uništi karijeru, utiče na tebe da napustiš posao - rekao je Taki.

- Ne mislim da je tako - rekla je Maja.

- Valjda sam ti ja na prvom mestu, moje zdravlje, kako se ja osećam. Možda me opali infarkt - rekao je Taki.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Bilal Brajlovićmaja marinkovicTaki MarinkovićZadrugaZadruga 6