UŽIVAM U TRENUTKU: Sanja Vučić progovorila o ljubavnom životu i venčanju sa izabranikom Nenadom Cicmilom

Pevačica Sanja Vučić nedavno je proslavila jubilarni 30. rođendan, a u razgovoru za medije otkrila je želje za poseban dan koji je provela radno.

- Proletelo je taman kada treba. Poželela sam sebi samo zdravlja jer sada je period kada radim svaki dan, pa mi samo zdravlje i treba i onda sve o tom-potom, što bi se reklo. Što se poklona tiče više volim da dajem, nego da uzimam. Nisam poželela da mi iko išta kupi, već samo da su mi svi živi i zdravi i da se volimo, za sad su mi želje uslišene.

Da li vam se dešava da maštate i sanjate, kao i da probudite dete u sebi?

- Naravno, ne samo da probudim dete u sebi, mislim da jesam dete u sebi i dalje se osećam i mislim da imam dvadeset godina. Maštam svakodnevno, o svemu i svačemu.

Koliko se sve promenilo od kada radite?

- Dosta, odrastanjem dolazi i osamostaljivanje i dosta porodica ima udeo u tome. Odrastanjem ulaziš u život sam sa sobom. Stvari su se promenile, ali nisam previše setna i ne evolucioniram previše uspomene na detinjstvo, ali prosto živ sam čovek, navikneš se vremenom i sve ti postane normalno.

Koliko vam roditelji, ali i partner Nenad Cicmil posebno fale na ovako važne dane?

- Naravno da mi fale, posebno kad stigne čestitka majke, a onda pomislim šteta što ne možemo da se izljubimo. Svaki rođendan mi je bio radni, od kad sam postala pevačica maltene, uglavnom je isto svaki dan. To je jedna mana od ovog posla jer svi ti rođendani i proslave se uglavnom provode radno, ali nijedan posao nije lak. Takođe, ni partner nije bio sa mnom nažalost, ima svoje obaveze, ali drugarice iz Beograda su došle, pa mi je to na jednu stranu super.

Da li imate neke posebne poslovne želje?

- Smatram da treba postepeno da se penjem, nadam se uzlazno. Ambiciozna sam, volela bih što se tiče koncerata, koje koleginice prave, da postignem taj cilj, ali najveća želja mi je da album koji izdajem u oktobru prođe kako treba.

Kakve su želje na privatnom planu, može li uskoro doći do svadbe?

- Još uvek ne razmišljam o svadbi, uživam u trenutku.

Jedna ste od najtraženijih naših pevačica, stižete li da se odmorite?

- Odmaram koliko uspem sebi da dozvolim, kada preko dana dođem u smeštaj gde boravim gledam da se osamim, odmaram oči i glas. Uglavnom su soba i nastup moje mesto stanovanja, ne stižem da se prošetam, osunčam, uglavnom je samo rad.

I dalje vas prati epitet "kraljica bakšiša", kada se više zarađivalo sada, ili kada ste bili deo grupe?

- Kraljica bakšiša je više valjda zastarelo, radim privatne proslave ređe, uglavnom samo klubove, a tu bakšiš nije zastupljen. Sada više zarađujem nego u grupi. Ne mogu da uporedim i napravim tačnu razliku, ali sada je zarada veća. Sada se radi svakog dana, prirodno je, tamo je bilo dosta izdataka, dosta se procentualno delilo. Sada sam sama na svome i raspolažem budžetom kako meni odgovara.

Da li vam se dešavalo možda u nekim trenucima da ostanete bez novca?

- Dešavalo se da nisam imala, posebno u doba korone kada niko nije radio, ali volim da kažem da je ljudsko biće čudnovato biće i na sve moguće situacije se navikava. Kvalitet života može da mi bude isti i sa malo i sa mnogo para, gledam da budem ekonomična i na kraju dana da prosto uzimam onoliko koliko mi odgovara i treba.

Kraj iz koga potiče se često povezuje i sa crnom magijom, verujete li u nju?

- Nisam previše sujeverna, ne mogu da kažem da verujem u te stvari, ali gledam da se klonim koliko god mogu i da ne razmišljam o tome. Ne ulažem previše misli u takve stvari i prosto želim da verujem da to ne postoji.

Izvor: Blic.rs
Foto: sanjalilwolf/Instagram

ljubavni životmuzička karijerasanja vučićtop_slidervenčanje