BESKONAČAN STILSKI POTENCIJAL: Biciklističke su ponovo u modi

Knjige o stilu princeze Dajane, Sare Džesike Parker i Hejli Biber su veoma različite, ali nit koja ih spaja je ozbiljna ljubav prema dobrim biciklističkama. Lejdi Di i SJP nosile su ih još 80-ih i 90-ih godina, a tokom poslednjih nekoliko godina, rastegljivi krojevi postali su podjednako bitni za dobro zaokruženu garderobu kao i par crnih helanki.

Biciklističke su nesumnjivo udoban komad za vežbanje tokom toplijih dana, a pokazao se kao idealan i za sve druge vrste aktivnosti: od online kupovine na sofi do hvatanja svežeg vazduha u ranim jutarnjim šetnjama. Sa svojim pojasevima koji grle figuru i raznovrsnim unutrašnjim šavovima, najbolje biciklističke antiteza su širokim, pozajmljenim boksericama od momaka.

Uprkos sportskim vibracijama koje odaju, imaju beskonačan stilski potencijal za potpuni outfit tokom vrućih dana. Uparite ih sa oversized duksom sa kapuljačom ili ih nosite sa belom majicom, blejzerom i zlatnim nakitom kako biste izgledali elegantnije.

Bez obzira da li želite stil koji su odobrile IT devojke za sledeći ručak ili par koji se brzo suši za nošenje uz omiljene patike za teretanu, pročešljajte internet i pronađite najbolje ženske biciklističke koje možete kupti odmah.

Foto: Ilustracija/Freepik.com

Izvor: Grazia.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

biciklističkemodastiltrend