PROGOVORILI O KRAHU SVOJE LJUBAVI: Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević prvi put oči u oči nakon raskida (VIDEO)

Na televiziji "Pink" sinoć je održana poslednja emisija "Zadruga - Narod pita" u ovoj sezoni. Voditeljka Ana Radulović ugostila je u studiju pobednike pete i šeste sezone, Dejana Dragojevića i Aleksandru Nikolić. Ovo je ujedno, bio i prvi susret bivših partnera nakon raskida.

- Da li možete da mi prokomentarišete vaš raskid? - upitala je voditeljka.

- Ono što sam ja znala, jeste da sam ja to prekinula. Međutim, Dejan je to uradio pre mene, na Jutjub kanalu - rekla je Aleksandra.

- Mislila si da si ti raskinula - upitala je voditeljka.

- Da - rekla je Nikolićeva, na šta se nadovezao Dragojević:

- Davno se to i prekinulo, nego sam ja na Jutjubu izneo.

- Šta te navelo da raskineš preko Jutjuba? - upitala je voditeljka.

- Pregledi, lajkovi, zarada - rekao je Dejan.

- Hteo si da zaradiš na raskidu? - upitala je voditeljka.

- Nađeš se u situaciji da sa takvim ljudima moraš biti proračunat, ne dam nikom da bude ispred mene. Nije mi problem bio da čekam oko toga, kad se sve nakupilo, snimio sam i objavio. Mora direktno da se desi, da bih izneo. Davno je stavljena tačka. Tu je stavljen uzvičnik - rekao je Dejan.

- Aleks, kaži na šta te to navelo da raskineš? Iz tvog ugla, si ti prva raskinula - rekla je voditeljka.

- Ono što sam ja znala... Šta me je navelo, pričala sam sto puta, osetila sam da mi se gase emocije prema Dejanu, neko ko mi je uvek bio u srcu, neko koga sam posebno gledala, se opet pojavio u mom životu, mislila sam da je iskrenije i poštenije bez laganja. Čim sam osetila leptiriće u stomaku kada sam videla Filipa - rekla je Nikolićeva.

- Kako je izgledala vaša veza pred ulazak u "Zadrugu 6" - pitala je voditeljka.

- Normalno. Mi smo dva meseca bili zajedno napolju, provodili vreme zajedno, išli na more, bili smo zaljubljeni - rekla je Aleksandra.

- Ne mogu da se setim baš svega toga jer sam imao mnogo emisija i obaveza, telefon stalno zvoni. Kada mi je Aleksandra rekla da ulazi u "Zadrugu 6", ja sam je podržao iako sam imao predrasude, pustio sam je da se pokaže - rekao je Dejan.

- Ušao si sa namerom da je iznenadiš, da li si i tada sumnjao u nju? - pitala je voditeljka.

- Sumnjao sam od početka rijalitija. Počelo je sve sa Zvezdanom, još od druge nedelje i tu sam krenuo da razmišljam i selektujem neke stvari. Kada sam osetio šta će se desiti, preduzeo sam korake povoljne samo za mene - rekao je Dragojević.

- Desilo se šta se desilo i to je to, nema nazad. Ušla sam zaljubljena u njega i on u mene. On može da tumači šta sam sve radila sa Zvezdanom, nisam možda bila fer i povredila ga, ali sada je sumanuto da razmišljam o tome - rekla je Aleks.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Aleksandra Nikolićdejan dragojevićZadruga