TI SI FOLIRANT I GLUMICA: Maja Marinković žestoko prozvala Aneli Ahmić pred cimerima (VIDEO)

Tokom emisije "Pretres nedelje" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević započeo je razgovor sa novom učesnicom "Elite" Majom Marinković o Aneli Ahmić.

- Šta se to izdešavalo u studiju?! Rekla si da si ti najveća Janjuševa ljubav, da je ona lažni moralista. Hajde odmah da se otvore sve karte - rekao je voditelj.

- Ja kada nešto govorim, ja govorim iskreno i samo argumentima baratam. Ova dva meseca što nisam bila, kao da sam bila jer me spominju. Aneli je više puta u toku rasprava sa Janjušem komentarisala mene. Ne bih ja to zamerila, jer Janjuš i ja nismo dosta dugo zajedno. Ko ne zna, Aneli okačila si me na TikToku kada sam bila sa Filipom u vezi, kada smo se posvađali, prozvala si me i napisala: "Poslao te je da te je*u ljudi". Ja to nisam znala dok mi ljudi nisu poslali. Nije mi jasno na osnovu čega, s obzirom na to da me ne poznaješ... Nikada nemam predrasude ni o kome dok čoveka ne upoznam, ali isto tako kada neko moje ime uzme u usta i krene sa tom namerom da me uvredi, neće biti dobro - rekla je Maja.

- Hoćeš da kažeš da ona ima problem s tobom i pre Janjuša - pitao je voditelj.

- Ne, ne, ne, ja mislim da je moj fan - rekla je Marinkovićeva.

- Nije baš lako da izgledam kao ti, jer si se i ti namučila - rekla je Aneli.

- Ne dopada mi se to, mislim da si folirant i da igraš na kartu žrtve. Nema mene šta ko da podučava, ne vodim se nikada tuđim mišljenjem... Meni je Uroš presladak, ali ga mnogi izigravaju, na primer njegova rijaliti mama. Ako već kažeš da ti je neka žena otela muža, da ti devojčica plače, moraš da razumeš da i on kod kuće ima devojčicu i ženu. Situacija je takva da i kada sam radila neke loše stvari, ne mogu da se žalim da mi je neko oteo muža, a ja to radim. Mislim da u tom razgovoru deluješ tako naivno i fino - rekla je Maja.

- Moj muž je patološki lažov - rekla je Ahmićeva.

- To je sa tvoje tačke gledišta... Stanija mi je rekla da je Asmin njoj pričao da je Aneli po ceo dan sedela kod kuće, gledala "Zadrugu". Nisam sigurna kakkva si kada šalješ poruku Asminu da ti treba jedna linija. Ti si majka, ovde si predstavila takvu priču - rekla je Maja.

- Dobro, ja sam svašta prošla u životu - rekla je Aneli.

- Ne znači da si fina, moralna i poštena... Koja je to tuga za mužem?! Kao: "Muž me je ostavio", a posle sedam dana kod Jaška u krevetu. Dva i dva su četiri, prva si me spominjala i komentarisala - rekla je Marinkovićeva.

- Majo, to je jedno teško go*no, da neko izbaci za majku svog deteta takvu stvar, to je jedno teško gov*o - rekao je Marko Đedović i dodao:

- Nek ti je drugarica, ali Stanija je teška ku*va.

- Ona treba da kaže: "Ja sam učestvovala u rasturanju braka", a ne glumi seljačku ku*vetinu sa natapiranom kosom. Da Aneli bude kriva zato što je neko nju ostavio i otišao sa nekom ku*avelom sa Instagrama - rekao je Đedović.

- Meni nije problem Janjuš, meni je problem što si me uzimala u usta - rekla je Maja.

- Šta se desilo nakon što je Maja ušla pa si otišla s Janjušem napolje? - upitao je voditelj.

- Gledala sam njegovu reakciju, nikome nije svejedno kada uđe neki bivši koga si voleo, mene je zanimao njegov izraz lica - rekla je Aneli.

- Ja sam pitala Jaška da li su njih dvoje u vezi, simpatije postoje, da li je to dovoljno, jer ja Jaška jako dobro poznajem, on je malo više zagrizao i opustio se samo kako on zna, verujem da bi njemu kočnice popustile - rekla je Maja.

- Tvoje mišljenje je da ja njega ne zanimam? - upitala je Ahmićeva Maju.

- Ne, ja to nisam rekla. Janjuša ne poznaje niko kao ja, donela sam mu jedan poklon, koji će mu se svideti - rekla je Marinkovićeva i dodala:

- Verujem da Janjušu prija Aneli i obrnuto, ali ona devojka lepo izgleda.

- Meni Janjuš prija, ja sam se zaljubila, a šta je sa njegove strane videćemo vremenom - rekla je Aneli.

- Voli Aneli kadar, voli priču. Ona nije uopšte ravnodušna, ali mi se sviđa što dobro glumi - rekla je Maja.

- Kakvo je tvoje mišljenje o Maji? - upitao je voditelj.

- Pozitivno, sviđa mi se njen pristup - rekla je Aneli.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Aneli AhmićElitaElita 7maja marinkovicmarko janjusevic janjus