"OHLADILA" SAM SE OD MATORE, DOPADA MI SE ANĐELO: Anita Stanojlović nakon kraha braka sa Jovanom Tomić "bacila oko" na Rankovića (VIDEO)

Tokom emisije "Radio Amnezija", koju vode Milena Kačavenda i Marko Janjušević Janjuš, učesnica "Elite" Anita Stanojlović progovorila je o svom odnosu sa još uvek zakonitom suprugom Jovanom Tomić Matorom i novom učesniku rijalitija Anđelu Rankoviću, sa kojim se odmah zbližila.

- Anita, da li daješ povoda za ovo stanje u kome je Matora? - pitao je Janjuš.

- Mislim da da, ali je ona rekla da mi neće oprostiti. Anđelo je ušao i lep je dečko. Gledali smo se na žurci i Jovanu je to povredilo. Gledala sam sve vreme u njega, gledam i sada - rekla je Anita.

- Da li se ti njemu sviđaš ili radi nešto u inat? - pitao je Janjušević.

- Ne mislim da radi išta na silu. Dečko mi se svideo fizički, ali ga ne poznajem i ne znam da li bih ušla u vezu sa njim - rekla je Stanojlovićeva.

- Da li je istina da ti je Gačić rekao da radiš šta hoćeš? - pitala je Milena.

- Jeste, rekao mi je da radim šta hoću. Ne mislim da će Jovani biti prijatno ako uđem u vezu jer je ona jedina koja ne zaslužuje to. Shvatila sam da nema nade i da nemam razlog da se borim. Nisam rekla da sam ravnodušna prema njoj - rekla je Anita.

- Anita, vidi se da si se ohladila - rekao je Marko.

- To sam i ja rekla. Desilo se šta se desilo i nastavila dalje. Mislim da i ona treba da nastavi dalje - rekla je Anita.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

andjelo rankovicAnita StanojlovićJovana Tomić Matora