ZALJUBLJENA SAM, ALI NEMAM GARANCIJU NI ZA ŠTA: Slavica Ćukteraš progovorila o privatnom životu i emotivnom partneru

Pevačica Slavica Ćukteraš o svom privatnom životu retko kada govori, a ćerku Viktoriju krije od očiju javnosti.

- Nisam doživela neprijatnosti od sedme sile, ali ne eksponiram dete. Ne volim da objavljujem njene fotografije na društvenim mrežama. Znam da puno ne mogu da utičem na to, ona je krenula u školu, sada otkriva, upoznaje... Pokušavam da je ispratim maksimalno koliko mogu - rekla je Slavica.

Slavica je progovorila i o emotivnom statusu.

- Što se tiče emotivnog partnera, zaljubljen sam sada! Drago mi je što sam pronašla osobu sa kojom mogu da funkcionišem, ali ništa nije garancija - rekla je ona.

Pevačica je imala šta da kaže o čelnicima "Grand" produkcije: Saši Popoviću, Žiki Jakšiću, ali i zašto se povukla sa scene u jeku popularnosti.

- Sa njima sam u super odnosima. Skoro sam se čula sa Sašom Popovićem... Napravićemo i neku saradnju. Povukla sam se kada sam bila na nekom vrhuncu, ali sam morala da se sklonim. Nekako nisam mogla da se nosim sa time u tom trenutku. Jedina greška je što sam se povukla toliko dugo. Smetalo mi je što nisam imala privatan život. Više nisam mogla da živim tako. Neko može sve to da izgura, ja jednostavno nisam mogla - rekla je ona, i najavila tri nove pesme i veliki povratak na scenu, ali mogući solistički koncert.

Pevačica se na kraju osvrnula i na temu broj 1 u regionu koja se odnosi na Severinu i oduzimanja starateljstva nad njenim detetom.

- Nikada nisam čula da se neko sudi oko starateljstva više od jedne decenije. Severinin slučaj je specifičan. Ona je moćna jer se bori za svoje dete, ne napadaju je zato što je moćna na nekom drugom polju! U svemu ovome dete će najviše stradati - zaključila je Slavica u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Izvor: Pink.rs
Foto: cukterasslavica/Instagram

ljubavni životslavica ćukteraštop_sliderzvezde granda