16 GODINA SA VAMA: Magazin "Ubavina i zdravje" priredio nezaboravan rođendan i proslavio humanost

"Još jedna žurka za pamćenje" glasili su komentari nakon rođendanske zabave koju je organizovao najuticajniji lifestile magazin u regionu.

Licencirano izdanje "Lepote i zdravlja" u Makedoniji, "Ubavina i zdravje" je 21. maja proslavilо svoj 16. rođendan u velikom stilu, u magičnom ambijentu restorana Park u Skoplju, zajedno sa svojim prijateljima i kolegama.

Više od 500 gostiju se zabavilo i uživalo u nezaboravnoj proslavi, na kojoj su dodeljene i nagrade za društvenu odgovornost, humanost i aktivizam.

- Hvala za svaki kupljeni broj, za svaki pročitan tekst ili vest na portalu, za svaki klik, lajk i podršku, za svaku saradnju... Zahvalni smo vam što ste večeras ovde! - obratila se prisutnima i zahvalila u ime celog tima glavna i odgovorna urednica časopisa "Ubavina i zdravje" Jovana Stojmenović.

Foto: Promo

Ona je takođe poželela dobrodošlicu glavnim sponzorima rođendana: kozmetičkim brendovima Catrice i Essence koji su za goste obezbedili poklone i mnoga iznenađenja.

Prijatelji događaja bili su i dermokozmetički brend CeraVe, Revalid®, kao i privatna visokoobrazovna ustanova Univerzitet Skoplje, koji su svoje proizvode i usluge predstavili u posebnoj zoni iskustva.

Mentos su se pobrinuli da gosti ostanu sveži do kraja večeri.

Organizatori su se posebno zahvalili svojim prijateljima Kromberg & Schubert i građevinskoj kompaniji ZSF koji su redovni pobornici humanosti i društvene odgovornosti.

Na ulazu goste je dočekao prefinjeni Champagne Wall, a tokom cele večeri uživali su u pićima prijatelja manifestacije: Sax London Dry Gin, Antique Pelinkovac, Jack Daniels Tennessee Apple, Svarog Platinum, Finsbury Gin, Pivara Skoplje, Rosa, a probali su i luksuzna italijanska vina vinarije Valdo, kao i francusko luksuzno vino Pejrasol.

Foto: Promo

Nijedna zabava se ne može zamisliti bez balona, pa su se za ovu rođendansku dekoraciju pobrinuli NOMI baloni.

Novina ovog događaja bile su inspirativne poruke koje su gosti dobijali na ulazu i čuvaju do kraja večeri, kako bi učestvovali u zanimljivoj tomboli. Naime, u moru poruka, označenih crvenom bojom za žene i plavom bojom za muškarce, samo 16 poruka je bilo identičnih. Prva tri para koja su pronašli identične poruke dobila su Versace Dylan Purple, Versace Man Eau Fraiche, CeraVe proizvode za negu kože i FABUSpot proizvode za šminkanje.

Kao i svake godine, tako ove časopis "Ubavina i zdravje" proslavio je humanost i nagradio dobra dela - društveno odgovornih kompanija, humanitarcima i aktivistima, koji nas svojim primerom podstiču da se i sami odvažimo na dobro delo:

Foto: Promo

- Nagrada za humanost Udruženju za aktivnu inkluziju i odgovarajući tretman osoba sa invaliditetom Equality. Nagradu je primio predsednik udruženja Gere Tripkov.

- Nagrada za društvenu odgovornost za kompaniju "Makpetrol" za projekat – "Podignite glas protiv vršnjačkog nasilja". Nagradu je preuzela Cvetanka Kaloševa iz marketinške agencije New Moment.

- Nagradu za najinspirativniji univerzitet je dobio Univerzitet Skoplje za kontinuitet u društveno odgovornoj praksi usmerenoj na mlade ljude. Ljupčo Milenkovski i doc. dr Angela Milenkovska su primili nagradu, a na sceni su im se pridružili i ostali članovi ekipe.

- Nagradu za humanost je dobila i Vesna Milenkoska, koja nas je osvojila u moru influencera i heštegova na društvenim mrežama inicijativom "Kuvaj i pokloni".

- Nagrada za društvenu odgovornost za veledrogeriju Septima, za doprinos i podršku koju brend Vichy pruža edukacijom u pravcu prevencije i ranog otkrivanja raka dojke. Priznanje je primila Ivana Janeva Popov, brend menadžer Vichy-ja u Septimi.

- Nagrada za humanost je bila uručena gospodinu Bobanu Stefkovskom za njegova lična dela, kao što su donacije humanitarnim organizacijama, inicijativa da se organizuje humanitarni koncert za prikupljanje sredstava za lečenje 19-godišnjeg Nikole Đorđeva, koji boluje od raka kostiju, donacija 20 invalidskih kolica za osobe sa invaliditetom i mnoge druge.

- Nagrada za humanost Fondaciji "Ice Begov" za projekat realizovan u Đevđeliji - prvi inkluzivni park "Ice Begov", u čast prerano preminulog Icea. Priznanje je primila njegova majka Elena Begova.

Foto: Promo

Na događaju je predstavljen i novi izgled veb portala ubavinaizdravje.mk, nakon čega je žurka mogla da počne.

Gosti, među kojima su brojni influenseri, džet-seteri i pop zvezde, zabavljali su se uz muzički izbor DJ FREEKY-a, a za dobru atmosferu žurke koja je trajala do ponoći pobrinula se i poznata pevačica Viktorija Loba sa svojim bendom.

Foto: Promo

Autor: Nadlanu.com
Foto: Promo

Jovana Stojmenovićlepota i zdravljeubavina i zdravje