Ceca ostaje verna Pinku

- Pregovore je u svoje i Cecino ime vodio njen producent i kompozitor Aleksandar Milić Mili. Još pre početka razgovora, njih dvoje su se dogovorili da novac ne mora da bude presudan faktor u kampanji koja im predstoji. Iako je bilo razgovora i sa drugim televizijskim stanicama i diskografskim kućama, od kojih su neki nudili i velike svote novca, bitnu ulogu igrao je i lični odnos Cece i Željka Mitrovića jer su jedno drugom u više navrata bili velika podrška, što se nikako ne može zaboraviti. S druge strane, ponuda koju je „Pink“ izneo nije se mogla odbiti jer je vrednost marketinškog prostora daleko prevazilazila sve sume o kojima se pregovaralo - piše "Alo" pozivajući se na dobro obavešteni izvor blizak "Miligramu".

Kako se priča, Mili je sa predstavnicima "Pinka" ugovorio i saradnju vezanu za njegov dugo pripremani autorski album "Miligram 2".

Televizija "Pink" još nije ni potvrdila ni demantovala ove informacije.

- Ceca i "Miligram" su uvek bili veliki prijatelji "Pinka" i to ništa ne može da promeni. Smatramo da naša saradnja nikada nije prekidana - kažu u PR službi "Pinka".

Informacija da je postignut dogovor između folk zvezde i medijskog magnata logično je nametnula pitanje šta se desilo sa njenim pregovorima sa Televizijom "Prva", ali oni nisu želeli da daju bilo kakav komentar do zvanične potvrde naše informacije.

- Ne komentarišemo spekulacije - izjavili su u PR službi Televizije "Prva".

U javnosti su se pre mesec dana pojavila priča da je Ceca sa televizijom u vlasništvu grčkog milijardera Minosa Kirjakua već sklopila dogovor o ekskluzivnoj saradnji vredan 200.000 evra.