Stanija primer devojčicama

Manekenka i učesnica ovogodišnjeg Survajvera Stanija Dobrojević jedina je Srpkinja koja je imala prilike da upozna Hjua Hefnera.

- Odlazak u Los Anđeles kod Hjua Hefnera u Plejboj vilu i sam boravak u Holivudu jedno je od mojih lepših iskustava. Susret posebno pamtim po tome što je bio baš na moj rođendan, tada mi je Hju prišao, čestitao rođendan i poželeo sreću na probnom slikanju za američki Plejboj. On je pravi džentlmen, veoma je drag i devojke ga obožavaju! - otkriva Stanija za magazin Stil.

Stanija kaže da liniju održava jogom i kardiotreningom, a ima i ličnog trenera.

- Trudim se da uvek istaknem struk. Danas je moda upravo za žene koje imaju lep struk pa mi to potpuno odgovara. Dosta novca dajem na kozmetiku i salone lepote. Ne želim da zvučim pretenciozno, ali skuplja kozmetika i jeste bolja i sigurnija. Što sam više u medijima, postalo mi je sve bitnije i da savršeno izgledam, jer počinjem da budem svesna da su mnoge oči u mene uperene, pogotovo devojčica kojima treba da budem primer. Pritisak ne postoji pošto ionako volim da pazim na sve detalje - kaže Stanija koja priznaje da je uradila korekciju grudi.